Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
check engine się zapaliło autko zgasło i już nie chce odpali
Autor Wiadomość
komarcom
[Usunięty]

Wysłany: 25-01-2008, 23:29   check engine się zapaliło autko zgasło i już nie chce odpali

najpierw autko przerywało na wolnych wysokich śrdnich obrotach. płynnie jedynie szło jak dodawałem gazu. wczoraj podczas jazdy zapalał się check engine co jakieś 10 sek. i autko jechało jakby na 3 świecach. rano wyczyściłem świece zapaliłol bez problemu na wszystkich. chodziło jakieś 60 sek i zgasło. świeci się teraz cały czas check engine nie ma iskry. sprawdzałem nawet bezpośrednio z cewki i też nie ma pomocy. nie pojadę na serwis żeby dać im 500 zł zarobić. te autko ma już swoje lata.

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-01-2008, 16:30   

Jaki rok produkcji auta?

komarcom
[Usunięty]

Wysłany: 27-01-2008, 00:17   

JUż jest wszysto ok. jak nigdy. znalazłem komputer i okazało się że jeden z kondensatorów w kompie rozwaliło. wymieniłem i już jest wszystko ok. koszt wymiany 1,20 zł. - niemożliwe a jednak. wcześniej zawozłem do elektryka i powiedzał że 500 zł braknie. nie wierzę już zadnym mechaniką. spędziłe wczoraj 8h na forum i znalazłem kody do hyundaia. polecam wszyskim http://mitsubishifan.webpark.pl/. jedynie w innym miejsu był komp (po lewqej nad bezpiecznikami) a reszta jak na zdjęciach (temat: Wymiana kondensatorów w komputerze wtrysku - ECU.

Jeżli macie jaieś pytania proszę pisać, jak będę coś wiedział to pomogę. mam te auto od 17 lat i myślę że jeszcze nie jednego przeżyje. Hyundaj pony 1,5 GLS mpi rok prod. 1991

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-01-2008, 07:09   

Gratuluję!

Odpowiedz do tematu