|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pokrowce i dywaniki |
Autor |
Wiadomość |
TomaszV [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2008, 13:29 Pokrowce i dywaniki
|
|
|
Proszę o pomoc. Chcę kupić pokrowce na siedzenia oraz gumowe dywaniki do Runnera
(1.8, 1997r) Nie bardzo wiem jakie będą się nadawały a nigdzie nie mogę znaleźć dedykowanych temu modelowi. Czy będą pasowały z jakiegoś innego modelu?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
ronetto
Forumowicz

Auto: space runner 1,8 GLXi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 54 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 01-02-2008, 03:47
|
|
|
elo . chyba kiedys wywąchałem w serwisie aso ale taki zakup napewno nie jest tani (ja sie nie odwazylem zapytac) , wiec jedyne co pozostalo to dobieranie marketowych bywaja takie do docinania i mi sie udalo dobrac. daleko im do oryginalu ale swoja role spelniaja i zmiescilem sie chyba w 40pln na przod . tyl jest nadal szmaciany .pozdro |
_________________ moja gwiezdna maszyna przed zakupem |
|
|
|
 |
mitsu-fan [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2008, 23:37
|
|
|
faktycznie, w marketach jest sporo takich dywaników i nawet są dedykowane pod MSR-a, trzeba tylko trochę się pomęczyć |
|
|
|
 |
rekrutacja
Mitsumaniak

Auto: Space Runner 1.8 GLXi '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-01-2009, 01:14
|
|
|
Po zimie dywaniki nadaja sie do wymiany. Ktos wie jakie konkretnie kupic (firma, model, link do strony) zeby pasowaly? Ewentualnie skad wziac oryginaly w dobrym stanie? Mam MSR rocznik 1997. |
|
|
|
 |
|
|