Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Adaho_krak
26-06-2008, 15:57
niedzialajacy spryskiwacz tylniej szyby
Autor Wiadomość
gz27060
[Usunięty]

Wysłany: 03-02-2008, 00:37   niedzialajacy spryskiwacz tylniej szyby

Witajcie,

Czy ktos z was wie jak (tudziez gdzie) naprawic spryskiwacz tylniej szyby w MSR 98.

Wiem na pewno ze nie jest to zepsuta pompka bo laczylem ja z kablami od przedniego spryskiwacza i dzialalo. Problem jest taki ze w kablu do tylnego spryskiwacza nie ma napiecia.
Wydaje mi sie ze jakis bezpiecznik sie gdzies przepalil ale nie mam pojecia jaki i gdzie.

Dodam jeszcze tylko ze na co dzien jestem w Warszawie i jakby ktos moglby polecic mi jakis zaklad z tej okolicy to ylbym bardzo wdzieczny

Pozdrawiam,
Grzegorz

Patryczek
[Usunięty]

Wysłany: 12-02-2008, 20:03   

nie wiem jak w '98 roczniku ,ale w moim '92miałem problem z przełącznikiem do tylnej szyby.Pozdrawiam

gz27060
[Usunięty]

Wysłany: 17-02-2008, 22:19   

Witam,

I co zrobiles z tym przelacznikiem?
Wiesz moze gdzie zanjduja sie bezpieczniki ktore odpowiadaja za spryskiwacze?

Pozdrawiam,
Grzegorz

gucio800
[Usunięty]

Wysłany: 21-02-2008, 20:12   

Witam , w moim MSR 1,8 98r był ten sam problem i była to wina przełącznika tylnej wycieraczki. Gdyby to był bespiecznik to niedziałały by wycieraczki .

gz27060
[Usunięty]

Wysłany: 01-03-2008, 00:45   

Dzieki za pomoc. Postaram sie pogrzebac przy tym przelaczniku i zobaczymy jaki bedzie efekt.
Pozdrawiam,
Grzegorz

Odpowiedz do tematu