|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
4G63 DOHC z ECU oraz wtryskami od 4G63T... |
Autor |
Wiadomość |
qrzyh [Usunięty]
|
Wysłany: 05-02-2008, 18:52 4G63 DOHC z ECU oraz wtryskami od 4G63T...
|
|
|
Jezdze Galem z 91roku ale sypie mi sie buda i szukam drugiej, mam 4G63SOHC ktory sprawuje sie niezle. Szukajac po Allegro natrafilem na ta oferte: KLIK
Powiem szczerze ze galancik kusi mnie niemilosiernie, tym bardziej, iz u mnie pekla przednia szyba i tak napredce bede musial w swoj samochod inwestowac...
Rozmawialem dokladnie ze sprzedawca, on zakupil tego gala z silnikiem 4G63T i ten silniczek mu sie wysypal tak, ze nie bylo sensu go naprawiac. Wyjal wiec silnik, wieksza skrzynie i wsadzil 4G63 DOHC, skrzynie od niego, a ze mial ECU od 4G63T to do zamienionego silnika wlozyl wieksze wtryskiwacze (te od 4G63T), i tak silnik odpala ale sie dusi i strasznie kopci, wiec facet sprzedaje.
I teraz pytanie do Was Mitsumaniacy: Co potrzebaby bylo zrobic zeby przywrocic tego Gala do zycia?? |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 05-02-2008, 20:05
|
|
|
To nie ma prawa działać......
[ Dodano: 05-02-2008, 20:08 ]
Potrzebne:
- tłoki
- korbowody
- głowica kompletna (lub wałki i zawory + wymiana gniazd ) |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
qrzyh [Usunięty]
|
Wysłany: 05-02-2008, 20:11
|
|
|
No jak??
Przeciez w galu z ogloszenia wszystko jest oryginalne, poza ECU i wtryskiwaczami, i teraz jest kwestia albo: kupna ECU od 4G63DOHC oraz wtryskiwaczy, albo nie wiem wlasnie czego...
|
|
|
 |
|
|