|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MITSUBISHI SPACE WAGON 2.0 |
Autor |
Wiadomość |
lubczynskir [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2008, 10:36 MITSUBISHI SPACE WAGON 2.0
|
|
|
MAM DUŻY PROBLEM SILNIK NIE WCHODZI NA OBROTY PO DODANIU GAZU DUSI SIĘ I STRZELA W TŁUMIK NA GAZIE ZACHOWUJE SIĘ W MIARE NORMALNIE CZTERY RAZY PODŁANCZAŁEM GO DO KOMPUTERA ZA PIERWSZYM RAZEM NIC NIE STWIERDZILI ZA DRUGIM KAZALI WYMIENIĆ PRZEPŁYWOMIEZR NIESTETY PO WYMIANIE PRZEPŁYWOMIERZA NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO ZA TRZECIM RAZEM POWIEDZIELI ŻE TO KOMPUTER NIESTETY I TYM RAZEM NIE TRAFILI PO CZWARTYM RAZIE RZKŁADALI TYLKO RĘCE NIEROZUMIE JAK TO JEST ŻE W SALONIE MITSUBISHI NIE MOGĄ ZLOKALIZOWAĆ USTERKI POMIMO ŻE MAJĄ PROFESJONALNY PROGRAM PROSZĘ O POMOC!!! |
|
|
|
 |
limal [Usunięty]
|
Wysłany: 19-02-2008, 22:36
|
|
|
Witam mam dokładnie to samo !! przepływomierz wymieniłem sondę , silnik krokowy - został mi tylko komputer ale nie wiem czy to coś też da ?? Może jest ktoś kto miał podobne objawy i wie co z tym zrobić - a na dodatek zużycie gazu dochodzi na trasie do 18 litrów - niezła oszczedność jazdy - hihi i brak mechaników mogacych pomóc !! To jest najgorsze !! POMOCY !!
[ Dodano: 19-02-2008, 22:37 ]
Czekamy na pomoc !! |
|
|
|
 |
Mazik [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2008, 21:27
|
|
|
A czy ktos z Was sprawdzal zaplon? (kat wyprzedzenia) |
|
|
|
 |
lubczynskir [Usunięty]
|
Wysłany: 06-03-2008, 22:18
|
|
|
Udało mi się usunąć usterkę musiałem wymienić aparat zapłonowy listwę wtrysków koszt 2800zł |
|
|
|
 |
grzes23 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-03-2008, 12:59
|
|
|
Ja swój problem kiedyś opisywałem:chodził tylko na wolnych obrotach i powolutku jechał-też cuda na warsztacie wyczyniali a okazało się,że to jakiś kabelek między komputerem a silnikiem się przerwał.Niestety takiej awarii nie wykryje tester.. |
|
|
|
 |
|
|