|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] głośniki |
Autor |
Wiadomość |
wirolek
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Colt 93' 1.6 GLXi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-02-2008, 18:48 [CA4A 1.6] głośniki
|
|
|
witam,
Jestem nowym użytkownikiem forum. Swojego colta kupiłem jakoś 3tyg. temu... już praktycznie wszystko zostało zrobione poza głośnikami ;/ Problem jest taki ze na kasetce z mp3 playerem głośniki jakby ' strzelają ' . Z przodu mam blaupunkty tył seryjne. Kiedy słucham normalnie radia nie ma czegoś takiego. adapterowa kasetka jest hamy prawie nówka i w innych autach gra ok. Ktoś wie ocb?:)
p.s nie długo zarzuce fotami
pozdrawiam |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 10-02-2008, 23:32
|
|
|
Wywal adapterową kasetkę, zmień radio na CD/MP3 (za 350PLN dostaniesz Pioneera lub Alpine) i przewody do głośników przede wszystkim. Jeśli nie masz hajsu na takie zmiany to po pierwsze wyczyść i wyreguluj obie głowice (jeśli kaseta ma możliwość regulacji), powinno pomóc. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
wirolek
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Colt 93' 1.6 GLXi
|