|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdzie kupić przekaźnik do abs?! Eclipse 1G |
Autor |
Wiadomość |
kuchar_krt [Usunięty]
|
Wysłany: 20-03-2008, 21:50 Gdzie kupić przekaźnik do abs?! Eclipse 1G
|
|
|
Witam,
sorry za troche głupi temat, ale nie wiem gdzie mogę dostać przekaźnik absu.
W mojej małej mieścinie nigdzie nie moge dostać, w necie też nieźle poszperałem aż zgłupiałem.
Znacie strone, sklep gdzie mogę dostać ten przekaźnik do pompy absu? Jakieś zamienniki czy coś, bo raczej jestem zielony, znalazłem sporo uniwersalnych, ale nie wiem czy takie coś będzie działać.
Prosze o pomoc
Autko to oczywiście Eclipse 1G 2,0 150km. z 92roku. |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 23-03-2008, 00:49
|
|
|
http://www.mitsubishi-gra...ewprofile&u=215 link do pofilu Kiepucziego, skontaktuj się z nim powinien pomóc. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
conti64 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-03-2008, 16:26
|
|
|
Kolega wyder88 z MEKP sprzedaje trochę gratów. Spytaj się go może będzie miał. Ostatnio (16 marca) miał m.in. komputer ABS, pompa ABS, czujniki ABS itp. |
|
|
|
 |
|
|