|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:30 |
Wyposażenie wnętrza carisma 2001 rok |
Autor |
Wiadomość |
Tomecki [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2008, 13:52 Wyposażenie wnętrza carisma 2001 rok
|
|
|
Witajcie Specjaliści.
Mam do wszystkich forumowiczów pytania dwa.
Mianowicie po pierwsze, primo, gdzie można dostać aluminiowe (chromowane) klamki wewnętrzne. Trzepię allegro od długiego czasu i nie mogę dostać, a takowe mi się śnią.
jeśli ktoś ma z was namiar, bądź takie ma - bez zbędnego gadania biorę cały komplet.
Po drugie, secundo, szukam namiętnie środkowej lamki oświetleniowej wewnętrznej ponieważ już po raz x urwała mi córka przełącznik.
Zaznaczam, że nie mam czasu na poruszanie się po szrotach, a na allegro takich ciekawostek nie ma, tak więc pytanie kieruję do użytkowników.
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc. |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 26-03-2008, 18:47
|
|
|
Co do klamek oraz lampki allegro szukaj autek rozbitych...i stamtad postaraj sie powyciągać te rzeczy
pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
andy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2008, 18:06
|
|
|
może z anglika będzie pasować? multum tego jest naściągane z anglii, więc nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem. Jeśli nawet nie ma wystawionej takiej czesci, to być może ktoś ma taką carisme do rozbiórki i po prostu tego akurat nie wystawił, ale sam przełącznik posiada. Szroty takie rzeczy często wyrzucają jak nie mają chętnych. |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
|
|