Eclipse.potrzebna śkrzynia biegów |
Autor |
Wiadomość |
damian21 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-04-2008, 21:53 Eclipse.potrzebna śkrzynia biegów
|
|
|
Cześc Wszystkim.
Pilnie potrzebuje skrzyni biegów w dobrym stanie do Eclipsy 2.0 92r GS
prosze o pomoc!!! |
|
|
|
 |
darco24
Nowy Forumowicz miski gora
Auto: mitsubishi eclipse 2.0 16V GS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-10-2009, 20:47
|
|
|
JAK COS TO MAM TAKOWA SKRZYNIE WRAZIE CO TO DAJ ZNAC |
|
|
|
 |
Bartek3g
Forumowicz Już mgr inż. :)
Auto: Eclipse GTS - 3g 3.0 V6
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 216 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 30-10-2009, 18:29
|
|
|
damian21, a co z nia nie tak? Skrzyynie sie naprawia a nei wymienia jako czesc zamienna. |
|
|
|
 |
damian21 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-10-2009, 21:25
|
|
|
Siemka. Heh kiedy to było...temat troche przedawniony.
Jedni uważają że skrzynie się naprawia inni mówią że naprawiona długo nie pochodzi-wymieniona częśc to jak nerka przeszczepiona u człowieka albo sie przyjmie albo nie.dużo użytkowników forum wymienia np. synchronizatory i niby jest ok.moja nie nadawała sie już do reanimacji-coś zgrzytnęło i wywaliło mi straszną dziure w skrzyni...A słyszałem już kilkanaście jak nie kilkadziesiąt takich przypadków... Skrzynia biegów moim zdaniem to słaby punkt w ecli |
|
|
|
 |
RobsonYakuza
Nowy Forumowicz
Auto: Eagle Talon
|
Wysłany: 15-11-2009, 22:35
|
|
|
damian21 napisał/a: | Siemka. Heh kiedy to było...temat troche przedawniony.
Jedni uważają że skrzynie się naprawia inni mówią że naprawiona długo nie pochodzi-wymieniona częśc to jak nerka przeszczepiona u człowieka albo sie przyjmie albo nie.dużo użytkowników forum wymienia np. synchronizatory i niby jest ok.moja nie nadawała sie już do reanimacji-coś zgrzytnęło i wywaliło mi straszną dziure w skrzyni...A słyszałem już kilkanaście jak nie kilkadziesiąt takich przypadków... Skrzynia biegów moim zdaniem to słaby punkt w ecli |
Jak ci sie tak stalo to tylko wymieniac skrzynie, ale jak np: ci biegi nie chca wchodzic albo cos to lepiej naprawic, bo nie wiadomo jaka kupisz skrzynie, a tak to wiesz co masz |
|
|
|
 |
|