|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E52A 1.8] Spryskiwacze reflektorów, przełącznik. |
Autor |
Wiadomość |
Robgaw74 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-04-2008, 19:14 [E52A 1.8] Spryskiwacze reflektorów, przełącznik.
|
|
|
Mam pytanie do szanownych kolegów dotyczące spryskiwaczy reflektorów, załancza się je przy przełączniku kierunkowskazów wciskając cały przełącznik w stronę kolumny kierownicy czy na przełączniku jest przy końcówce przycisk który należy wcisnąć?. I jeszcze jedno w którym miejscu jest pompka do spyskiwaczy reflektorów?? Jest u mnie z tym tematem jakaś kombinacja dlatego pytam. Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24307 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 10-04-2008, 11:25
|
|
|
zalaczasz tym pipsztykiem na koncu manetki kierunkowskazow
pompa i zbiornik sa z przodu, za reflektorem |
|
|
|
 |
Robgaw74 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-04-2008, 11:46
|
|
|
No wlaśnie i tu jest problem że nie mam pipsztoka, a spryskiwacze są, znaczy się wersja po polsku grzebana. Dzięki za odpowiedź, chciałem się upewnić, pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|