|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 00:54 |
Proszę o ocenę |
Autor |
Wiadomość |
zefir [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2008, 16:38 Proszę o ocenę
|
|
|
Witam
Wybieram się po autko do niemiec.
http://autoscout24.de/Details.aspx?id=lndfgopg3tlj
Koleś mówi że sam zmieniał kierunki i zderzaki z wersji sport - ponoś wszystko profi zrobione - pasjonat? Czy bardziej autko było bite i przy okazji to zmienił?
Co myślicie
A z tyłu na klapie też nieoryginalne oznaczenia.
Z góry dziękuję za rady - Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
berti [Usunięty]
|
Wysłany: 30-04-2008, 08:41
|
|
|
Przód z wersji Avance (od 2000 roku) - nawt u nas wiele osób decyduje sie na taki samodzielny facelifting. Niekoniecznie świadczy to o wypadkowej historii auta. jaby ktoś chciał kombinować, to raczej nie założyłby takich zderzaków (większe koszty). Ogólnie auto prezentuje się b. ładnie, chociaż widać, że przygoowane do sprzedaży (np. nabłyszczone opony ). Pod maską chyba lakier niemetalizowany, co świadczyłoby raczej o braku ingerencji blacharzo-lakierników. A i cena całkiem przystępna. Jedyne, co mnie zastanawia, to przebieg - 138.000 - trochę za mało jak na ten rocznik (choć ja kupiłem 1999r z 142 000 km faktycznego przebiegu)
Tak jak zawsze - trzeba dokładnie pooglądać z bliska, ale myślę, że oferta warta zainteresowania.
Pozdrawiam
Bartek |
|
|
|
 |
|
|