|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9DI-D] problem z wyswietlaczem |
Autor |
Wiadomość |
XAN [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 22:50 [Cari 1.9DI-D] problem z wyswietlaczem
|
|
|
Witajcie,
Problem zaczął się od padniętego akumulatora. Z dnia na dzień akumulator padł i kupiłem nowy. Po założeniu nowego aku. wszystko działa pięknie, oprócz wyświetlania temperatury otoczenia ( pojawiło się EE ) i z boku nie wyświetlają się prędkości wentylatora ( wcześniej był wiatraczek a teraz jest po prostu puste pole ). Oczywiście klima i wentylacja działa bez zarzutu , tylko wyświetlanie padło. Nie pokazuje też wybranej temperatury, a przelicznik l/km i inne wartości pokazuje bez problemu. Może ktoś z Was się z tym kiedyś spotkał?
Pozdrawiam
Dziś skończyło się na serwisie. Serwisant podłączył pod komputer, pokasował błędy i próbował zaprogramować wyświetlacz. Nic nie pomogło. Wyjął zewnętrzny czujnik temp i sprawdził,ale on był w porządku. Przeczyścił, założył i dopiero pomogło wyjęcie na trochę 3 bezpieczników pod maską, stwierdził ze tak się resetuje komputer. Bezpieczniki były dobre. Po prostu zwiesił się komp.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
alaskamed [Usunięty]
|
Wysłany: 15-05-2008, 23:53
|
|
|
Ja mam to samo. Tylko że u mnie na wyświetlaczu nie pokazuje dodatkowo jaka stacja gra. No i panel jest jakby martwy, nie mogę zmienić kanałów, ani nic. Po dłuższym postoju jest oki a za moment do dupu. |
|
|
|
 |
|
|