|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS DID] [KLIMATYZACJA] Wentylator klimatyzacji |
Autor |
Wiadomość |
addller [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2008, 18:24 [MSS DID] [KLIMATYZACJA] Wentylator klimatyzacji
|
|
|
wbiłem się na hak jadącego przedemną samochodu, i poleciał mi cały przód. większość rzeczy już sobie naprawiłem, lecz nigdzie nie mogę dostać wentylatora chłodnicy klimatyzacji. może ktoś ma namiary na taki wiatrak?? nie mówię oczywiście o ASO, gdzie kosztuje ponad 2000zł. |
Ostatnio zmieniony przez cns80 09-03-2009, 09:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 11-05-2008, 11:05
|
|
|
Poszukaj na allegro (były kiedyś). Patrz też na Carismę DID bo to pewnie ten sam wentylator. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
addller [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2008, 19:00
|
|
|
wiem, że pasuje też od karismy, podobno pasuje też od space wagona 2.0, szukałem na allegro, ale nigdzie nie mogę tego dostać.. od benzyny jest tego trochę, ale do diesla nie ma. |
|
|
|
 |
dlugiad [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2008, 11:35
|
|
|
A polutować sie nie da? Może warto rozważyć taką możliwość, oczywiście o ile chłodnica nie jest zmasakrowana za bardzo. Co prawda koszty spawania aluminium są duże ale skoro nie ma zamiennika ... |
|
|
|
 |
zibeusz [Usunięty]
|
Wysłany: 30-07-2008, 10:35
|
|
|
Witam mam troszkę inny problem ,mam dziurawa chłodnice klimatyzacji czy warto ja naprawiać?? jeśli tak to jaki jest koszt naprawy .Od jakich modeli będzie pasować chlodnica
ja mam space stara 2003 did . Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedz. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 30-07-2008, 13:02
|
|
|
zibeusz napisał/a: | Od jakich modeli będzie pasować chlodnica | IMO tylko od Spejsa i od Carismy ale tylko DID. Zamawiaj u japaneze. Koszt ok. 500 zł. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 30-07-2008, 13:34
|
|
|
zibeusz napisał/a: | mam dziurawa chłodnice klimatyzacji czy warto ja naprawiać |
To wszystko zależy jak duża? Czy kropi , czy leje . W pierwszym przypadku można zalutować/spawać , jak opisał dlugiad i dalej to jak JCH |
EA5W

|
|
|
|
 |
|
|