|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
śmierdzi benzyną |
Autor |
Wiadomość |
leon9995
Forumowicz
Auto: Auris&Corolla
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-06-2008, 00:54 śmierdzi benzyną
|
|
|
Zawsze po tankowaniu przez dzień góra dwa w kabinie czuć paliwem co to może być? wycieków żadnych na zewnątrz nie ma. |
_________________ E60&Laguna
 |
|
|
|
 |
SlaVkoEg [Usunięty]
|
Wysłany: 01-06-2008, 00:57
|
|
|
przerdzewialy zbiornik, nieszczelny wlew paliwa |
|
|
|
 |
leon9995
Forumowicz
|
Wysłany: 01-06-2008, 01:06
|
|
|
ale wydaje mi się że tak to by cały czas było czuć, albo coś by na zewnątrz ciekło, a tu sucho i po jakimś czasie przestaje capić w środku |
_________________ E60&Laguna
 |
|
|
|
 |
SlaVkoEg [Usunięty]
|
Wysłany: 01-06-2008, 13:25
|
|
|
Ja tez tak mialem ze mi smierdzialo po tankowaniu, a za jakis czas przestawalo. W moim przypadku byl to przerdzewialy wlew, a dokladnie polaczenie metalowej czesci z gumowa rurka. jednak ze u mnie podczas tankowania jakas czesc paliwa kapala na ziemie i w sumie zauwazylem to przypadkiem. Przez dluzszy czas tankowalem nie wiedzac o tym. Podczas jazdy nic nie kapalo ani nie przeciekalo i zapach paliwa ustepowal. Proponuje sprawdzic jeszcze raz stan polaczen tych wszystkich rurek i obserwowac co sie dzieje podczas tankowania. Pozatym czytalem juz gdzies temat o tym i wyszlo na to ze w coltach lubi przerdzewiec zbiornik od gory, w czesci ktorej nie widac od spodu i trzeba zdejmowac zbiornik. |
|
|
|
 |
leon9995
Forumowicz
|
Wysłany: 01-06-2008, 22:59
|
|