|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
TUNINGOWISKO we Wrocławiu |
Autor |
Wiadomość |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-06-2008, 19:07 TUNINGOWISKO we Wrocławiu
|
|
|
No teraz Dolny Śląsk będzie mógł się pokazać wstępnie będzie 15autek ; ) W tym Wrocławskie EVO i LEGNUM Ponadto agresywna Carisma Piotrka - Te autka spokojnie pod nazwę imprezy mogą podejść, Reszta aut to oczywiście Galanty, Colty, Lancery i Carismy )
Już niedługo będziecie mieli tu niezłą fotorelacje ) może ktoś się skusi na 2 dniowy przyjazd na tuningowisko :>? |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 07-06-2008, 00:31
|
|
|
kiedy to ma sie odbyc ?? |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
|
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 17-06-2008, 21:30
|
|
|
no impreza zdecydowanie udana, zapraszamy w przyszłym roku, mam nadzieje iż w wiekszym gronie mitsumaniakowym. |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
|
Wysłany: 17-06-2008, 22:18
|
|
|
Czy przypadkiem nie został jeszcze jakiś "Skarbimierz" w tym roku? Nie miałem okazji interesować się tym w ostatnim czasie a obecnie mam go sporo |
|
 |
|
|