Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Chcę kupić Eclipse z 2006
Autor Wiadomość
MadMax
[Usunięty]

Wysłany: 07-07-2008, 10:21   Chcę kupić Eclipse z 2006

Witam rozglądam się powoli za jakimś miśkiem aktualnie mam Galanta 2.5 V6 4x4. Czy ktoś z Was może napisać mi coś na temat nowego Eclipsa mam na oku model 3.8 V6 z 2006r. Na co trzeba zwracać uwagę przy zakupie ? Jak to jeździ - podobno ma 280 koni czy ktoś z Was tym jechał ? Warto wydać na to 44 tyś ? Czy jest to typowa sportówka jak 3000 GT czy tylko zabaweczka ? Proszę o Wasze opinie

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 07-07-2008, 19:52   

44 tys :) to raczej skladany z 3 innych i po 3 dachach w stanach :> odezwij sie do kiepucziego sprawdzi Ci czy byl m.in. na coparcie :>

p.s. jesli uwzasz 3kgt za "typowa sportowke" to bladzisz synu :P

MadMax
[Usunięty]

Wysłany: 07-07-2008, 22:47   

Wiec jak jest z Eclipse GT Goldi ? Jak to jeździ czy tak jak Nissan 350Z ? Kiedyś jeździłem 3000GT VR4 dla mnie to było mistrzostwo świata wygar taki że łeb chciało urwać na każdym biegu. Czy warto porównywać te dwa auta ?

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 07-07-2008, 23:21   

porownywac przednio tylno i 4 napedowke :) ciezko ciezko :)

jezdzi :> hmmm jakos jezdzi... nie powala na kolana jak vr4... ale cos na poziomie zetki... z tym ze troche ciezszy od zetki...

jesli eclipse to tylko Turbo ;)

MadMax
[Usunięty]

Wysłany: 08-07-2008, 15:16   

Sęk w tym że nie ma w tych 3.8 V6 turbin z tego co wiem. Jeśli nie śmiga jak VR4 nie wiem czy jest sens wydawania takiej kasy na coś co jeździ jak Z-ka z silnikiem od Renówki ;-)
Swoją szosą dziwna polityka ostatnio nastała w Mitsubishi - kładą te 3.8 V6 do Galantów i Eclipse ciekawi mnie czy to sprawdzona jednostka rodem z Mitsu czy zapożyczona ?

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 08-07-2008, 21:42   

nie zrozumiales mnie :D jesli eclipse to tylko turbo... w kontekscie 2g... na 2g skonczyly sie juz "fajne" eclipsey :) potem ladowali nie rozwojowe silniki :)

MadMax
[Usunięty]

Wysłany: 08-07-2008, 22:48   

Wiem 2g zawsze mi się podobały ale szukam czegoś młodszego a znalezienie u nas na rynku 2g w dobrym stanie to już lepiej w totka zagrać prędzej się coś trafi...

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 08-07-2008, 23:58   

czasem pojawiaja sie perelki 2g GSX/GST na allegro ale rpzewaznie ich cena przewyzsza niejednokrotnie niektore 4g :) ale za dobre rzeczy Sie placi ... na chwile obecna nie mam zadnej wiesci z klubu zeby cos takiego mialo na allegro zostac wystawione...

edit
http://moto.allegro.pl/it...spyder_gst.html z czystym sumieniem moge polecic ta sztuke :)

Odpowiedz do tematu