|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Trening czyni mistrza ;P |
Autor |
Wiadomość |
Dj Maly [Usunięty]
|
Wysłany: 15-07-2008, 00:38 Trening czyni mistrza ;P
|
|
|
Good Morning Wlkp misiumaniaki co z wami nasza drużyna reprezentacyjna stoi czy nasz kochany kolejorz nie może się w nas objawić?? dopisujcie się bo inaczej nawet na 3 minuty nie wejdziemy na boisko poza tym przydał by sie nam mały meczyk abyśmy wiedzieli gdzie kogo postawić . Myślcie i dawajcie pomysły jam dyspozycyjny w weekendy |
|
|
|
 |
kristof
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6+LPG '99(lift)
|
Wysłany: 28-07-2008, 11:44
|
|
|
kurcze za późno zobaczyłem ten temat...albo od dawna tutaj nie zaglądałem...tak czy siak wstyd jak diabli...
cóż ja bym był za ciągle szukam u siebie ludzi by pograć w siatkę albo właśnie w nogę...ale nie ma chętnych. więc z przyjemnością bym sobie pograł...a tak na marginesie zawsze grałem na bramce..więc chyba w miarę dobrze bronie
a w sumie jakby miało to wszystko wyglądać ?
A i jeszcze jedno mnie przez cały sierpień niema, wyjeżdżam na praktyki i z nich nie urwę się tak łatwo, ale jak co to wieczorami będę wolny - jak skończą się zajęcia.. - tam gdzieś pod Toruniem
pozdro i miłego dzionka życzę |
_________________ The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it. |
|
|
|
 |
|
|