|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Matejko 19-08-2008, 22:12 |
[Cari 1.8] Teleskopy podtrzymujące klape bagażnika |
Autor |
Wiadomość |
Grzesiek13 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-08-2008, 21:15 [Cari 1.8] Teleskopy podtrzymujące klape bagażnika
|
|
|
Witam
Nedawno postanowiłem poświęcić troszke czasu mojemu autku i zrobiłem kilka drobnostek,teraz na celowniku jest bagażnik.
Już sie otwiera i zamyka teraz mam problem z teleskopami które trzymają klape bagażnika... mianowicie problem jest taki:
kiedy podnosze bagażnik i nie trzymam, klapa zaraz opada i to z hałasem. Nie wiem czy te siłowniki są do wymiany czy jest jakiś na to sposób żeby poprawić ich właściwości trzymania na chłopski rozum te siłowniki nie mają już siły
Dosyć żartów czekam na pomoc.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
kris80
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 16V (GLS) 97r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 25 razy Dołączył: 11 Sie 2007 Posty: 727 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 19-08-2008, 21:25
|
|
|
Miałem to samo u siebie. Jedyne sensowne działanie które można zrobić w tym przypadku to kupić nowe siłowniki i założyc i po problemie. Koszt ok 60-100zł komplet (zalezy od sklepu). |
_________________ Tylko Mitsu
 |
|
|
|
 |
|
|