|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Wyswietlacz i zapalniczka przestaly dzialac |
Autor |
Wiadomość |
slabasz [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2008, 15:34 [Cari 1.8 GDI] Wyswietlacz i zapalniczka przestaly dzialac
|
|
|
Witam,
Ni stad ni z owad przestala mi dzilac zapalniczka. Nie ma zasilania na kabelkach sprawdzalem. Pomyslalem ze to jakas blokada komputera, wiec odpialem akumulator zeby zresetowac. Gdy podlaczylem znowu, przestal w ogole swiecic wyswietlacz a zapalniczka bez zmian.
Kiedys mialem podobny problem z wyswietlaczem, mianowicie przestal dzialac, ale podswietlal sie. Wyswietlal tylko LOCK. problem ustapil jak zresetowalem kompa. Teraz zgasl zupelnie i lipa, nie wiem co robic.
Dzieki za wszelka pomoc. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
spooner [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2008, 17:41
|
|
|
mialem to samo tyle ze ja przenosilem gniazdo zapalniczki, sprawdz czy bezpiecznik sie nie spalil, musisz sciagnac ten plastik pod kierownica 4 srubki pod tym bedzie mala puszka sciagniesz pokrywke i masz bezpieczniki, owy bezpiecznik jest niebieski ( 15 A ) |
|
|
|
 |
|
|