ZLOT SREBRNA GÓRA |
Autor |
Wiadomość |
Stach [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2008, 12:27 ZLOT SREBRNA GÓRA
|
|
|
Miłe Koleżanki i Szanowni Koledzy!
Znalazłem dziś w necie ogłoszenie o ciekawej (być może) imprezce:
http://www.eskapada4x4.pl/strony/kalendarz.htm
...i pragnę się z Wami podzielić tą informacją. Może nadarzy się kolejna okazja do spotkań klubowiczów. Tym razem po zachodniej stronie Wisły! |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 09-09-2008, 13:19
|
|
|
Lepiej bylo zapytac Eskapade czy sa wolne miejsca i czy "fabryka" moze przyjechac. Jak dobrze pamietam w zeszlym roku trasa byla moze nie az tak wymagajaca ale nie bardzo przystosowana dla bulwaruwek. Generalnie fajna inicjatywa i gdyby nie perspektywa wizyty u lakiernika po zlocie pojechalbym swoim. Mam wstepnie dogadane, ze pojade jako balast w innej zalodze ale czas pokaze jak to bedzie. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Stach [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2008, 13:52
|
|
|
Nie byłem w zeszłym roku, trudno mi coś powiedzieć. W opisie znajduje się akapit:
Wszystkie próby terenowe będą miały objazdy. Jeśli któryś z uczestników nie będzie chciał przejechać próby terenowej ma możliwość ominięcia jej. Cała trasa oraz dojazdówki będą przejezdne dla aut seryjnych na oponach AT. Nie mniej jednak trzeba będzie się liczyć z możliwością porysowania auta o gałązki drzew, krzewy.
...może nie będzie najgorzej |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 09-09-2008, 14:00
|
|
|
Wiem, wiem widzialem ale rowniez widzialem jak to bylo na jesieni. Goraco zapraszam chetnych tylko trzeba brac pod uwage, ze samochodowi przybedzie rys i wlasnie to mialem na mysli piszac, ze nie polecam bulwarem atakowac tej impezy. |
 |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 16-11-2008, 13:31
|
|
|
Stach, jak bylo? Czekamy na relacje. |
 |
|
|
|
 |
Stach [Usunięty]
|
Wysłany: 17-11-2008, 14:48
|
|
|
Głupio się przyznać , ale sprawy rodzinne nie pozwoliły mi pojechać I, proszę wierzyć lub nie, bardzo jestem z tego powodu niezadowolony. Niemniej jednak rodzina ma swoje prawa.
Jestem jednak przekonany, że z pośród koleżeństwa na forum znajdą się uczestnicy, którzy zechcą się podzielić wrażeniami. |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 17-11-2008, 14:56
|