Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
ZLOT SREBRNA GÓRA
Autor Wiadomość
Stach
[Usunięty]

Wysłany: 09-09-2008, 12:27   ZLOT SREBRNA GÓRA

Miłe Koleżanki i Szanowni Koledzy!

Znalazłem dziś w necie ogłoszenie o ciekawej (być może) imprezce:

http://www.eskapada4x4.pl/strony/kalendarz.htm

...i pragnę się z Wami podzielić tą informacją. :biggrin: Może nadarzy się kolejna okazja do spotkań klubowiczów. Tym razem po zachodniej stronie Wisły!

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-09-2008, 13:19   

Lepiej bylo zapytac Eskapade czy sa wolne miejsca i czy "fabryka" moze przyjechac. Jak dobrze pamietam w zeszlym roku trasa byla moze nie az tak wymagajaca ale nie bardzo przystosowana dla bulwaruwek. Generalnie fajna inicjatywa i gdyby nie perspektywa wizyty u lakiernika po zlocie pojechalbym swoim. Mam wstepnie dogadane, ze pojade jako balast w innej zalodze ale czas pokaze jak to bedzie.

Stach
[Usunięty]

Wysłany: 09-09-2008, 13:52   

Nie byłem w zeszłym roku, trudno mi coś powiedzieć. W opisie znajduje się akapit:
Wszystkie próby terenowe będą miały objazdy. Jeśli któryś z uczestników nie będzie chciał przejechać próby terenowej ma możliwość ominięcia jej. Cała trasa oraz dojazdówki będą przejezdne dla aut seryjnych na oponach AT. Nie mniej jednak trzeba będzie się liczyć z możliwością porysowania auta o gałązki drzew, krzewy.

...może nie będzie najgorzej :?:

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 09-09-2008, 14:00   

Wiem, wiem widzialem ale rowniez widzialem jak to bylo na jesieni. Goraco zapraszam chetnych tylko trzeba brac pod uwage, ze samochodowi przybedzie rys i wlasnie to mialem na mysli piszac, ze nie polecam bulwarem atakowac tej impezy. :wink:

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 16-11-2008, 13:31   

Stach, jak bylo? Czekamy na relacje. :wink:

Stach
[Usunięty]

Wysłany: 17-11-2008, 14:48   

Głupio się przyznać :oops: , ale sprawy rodzinne nie pozwoliły mi pojechać :( I, proszę wierzyć lub nie, bardzo jestem z tego powodu niezadowolony. Niemniej jednak rodzina ma swoje prawa.

Jestem jednak przekonany, że z pośród koleżeństwa na forum znajdą się uczestnicy, którzy zechcą się podzielić wrażeniami.

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 17-11-2008, 14:56   

eech zycie... :| Eska na Rajdach cos zapodal :wink:

Odpowiedz do tematu