|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Carisma DID koło dwumasowe |
Autor |
Wiadomość |
endriup72 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-10-2008, 19:31 Carisma DID koło dwumasowe
|
|
|
Czy ktoś z szanownych kolegów wymieniał koło dwumasowe, bo chyba mi się kończy. Objawy są takie, że przy jeździe puszczam sobie pedał gazu i za chwilę naciskam to słyszę z okolicy skrzyni takie puknięcie, jakby coś tam miało luz-nie zawsze. Czasami przy gaszeniu silnika też słychać jakiś metaliczny odgłos. Jeśli to koło, to jakie są to koszty?. Z góry dzięki. |
|
|
|
 |
herflik95
Forumowicz Piotr

Auto: Skoda Octavia II 2.0 TDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-10-2008, 07:35
|
|
|
mam to samo i poki co to bede jezdzil i sie nie przejmował bo nie mam funduszy na zrobienie tego. co do kosztów to: https://ssl.allegro.pl/item453861480_kolo_dwumasowe_laguna_carisma_volvo_v40_1_9_di.html + robocizne do tego dolicz
Nie wiem jak u ciebie ale u mnie nie tłucze sie az tak mocno, czasami wcale a jak sie tłycze to wystarczy wcisnac sprzewglo na chwile i spowrotem puscic i przestaje. |
|
 |
|
|