|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wysprzeglik w EA2 |
Autor |
Wiadomość |
axg [Usunięty]
|
Wysłany: 04-11-2008, 14:22 wysprzeglik w EA2
|
|
|
Witam
Jakie sa objawy niepoprawnie dzialajacego wsyprzeglika. Mam taki objaw, ze jadac sobie na 1 biegu i puszczajac gaz (hamowanie silnikiem) samochod zwalnia i w pewnym momencie jest tak jak bym delikatnie wcisnal sprzeglo (zaczyna sie toczc szybciej) i pozniej znowu zwalnia. Jest to troche denerwujace i nie wiem czy problem lezy po stronie mechanicznej czy elektrycznej. Wymienilem juz TPS ale nic sie nie poprawilo. Dodam ze skrzynia to manual.
Ma ktos moze jakies pomysly ? |
|
|
|
 |
deejay
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 155 razy Dołączył: 26 Wrz 2006 Posty: 6103 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 04-11-2008, 22:21
|
|
|
OBJAW NORMALNY DZIAŁANIE PRAWIDŁOWE WIĘC NIE SZUKAJ NIGDZIE PRZYCZYNY JA W SWOIM MAM TAK SAMO |
|
|
|
 |
axg [Usunięty]
|
Wysłany: 05-11-2008, 19:56
|
|
|
Nie zartuj to jest irytujace, wymienilem juz plyn hamulcowy w ukladzie sprzegla (po raz kolejny), myslalem tez ze to sprzeglo. Skrzynia byla niedawno wyciagana i mechanicy mowili ze sprzeglo jest ok, wiec pozostal mi wysprzeglik. Musze chyba przejechac sie jakims 2,0 i zobaczyc czy pewne objawy sa podobne do moich. |
|
|
|
 |
|
|