Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
16-10-2009, 18:40
Przekręcony licznik o dobre 100k ??
Autor Wiadomość
radexpol 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant
Wysłany: 07-11-2008, 21:46   Przekręcony licznik o dobre 100k ??

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C6702611

czy to możliwe żeby miał przebieg 53k ? Prosze o ocenę tego samochodu bo planuję kupić Galanta i ten najbardziej mi odpowiada choć preferowałbym kombi ze skórą.

cubus89
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2008, 21:48   

NIE MA ZDJEC srodka wiec to jest wrozenie z fusow.. co do takiego przebiegu hmm.. mama moja miala colta od 94 roku sprzedala go w maju tego roku i mial stan licznika 115 tys.. bo jezdzila nim glownie po miesice i w promineiu 50 km.. wiec jak 12 latek mial taki przebieg to 5 latek tez moze miec 53 ts.. ale to treba sie dokladnie przyjrzec...

[ Dodano: 07-11-2008, 21:52 ]
obejrzalem te zdjecia na spokojnie.. i mysle ze z przodu i moze z lewego tylu cos ten samochodzik mial napewno nie jest bezwypadkowy wg mnie.. wg wlasciciela z reszta tez bo nie napisal o tym.

radexpol 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 07-11-2008, 22:01   

Ok, czyli wysępić fotki od gościa. Dzięki cubus za wstepną ocenę, proszę równiez resztę forumowiczów o dołączenie się do oceny tego samochodu.

cubus89
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2008, 22:05   

no nie ma za co.. wez fotki pod maska i srodka w miare dokladne i zapytaj gdzie byl uderzony:)

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-11-2008, 22:20   

z przodu auto napewno mialo kolizje .
spojrz, ze zderzak pochodzi od modelu z 97r
natomiast cala reszta to avance ( dokladka do tylniego zderzaka, plastikowe progi ) nie wspomne juz nawet o tym, ze grill rowniez nie jest od tego modelu/rocznika.
auto powinno miec przedni zderzak od avanca jak i rowniez grill, a tu tego nie ma
auto na 100% bite

kizior555 
Mitsumaniak
---

Auto: Pajero 3.2 V68 2005 Dakar
Wysłany: 07-11-2008, 22:26   

Spotkałem dziś gościa na stacji benzynowej, ma do sprzedania avance 2.5 (albo SE) 2002 rocznik, srebrny sedan, w manualu, bez skóry za 26kzł. Pracuje w kieleckim KT motors. Postaram się zdobyć namiary, ale najwcześniej jutro. Przebieg coś w okolicach 58kkm.

cubus89
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2008, 22:30   

no wlasnie tez mi ten grill nie pasowal, mi jeszcze nie gra lewy tyl jakos drzwi dziwnie leza.. odpusc ten egzemplarz.

radexpol 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 07-11-2008, 22:42   

Kizior, daj znać jeśli będziesz miał jakies dodatkowe informacje. Jestem zainteresowany tiptronikiem, mam dość krakowskich korków i po godzinie stania w nich mam skurcz lewej nogi :( Ale jeśli ten galant o którym pisałeś jest w dobrym stanie to może z bólem serca zakupię manuala.

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2008, 22:48   

Bity był na 100%. Malowany prawy (jak siedzi się w aucie) błotnik, również prawa lampa nowa(za nowa w porównaniu z lewą, reszta jak koledzy mówili....(ja się tu nie znam). Wiem że był malowany bo odcień błotnika jest inny niż drzwi. no i ta lampa.....

sampler 
Forumowicz

Auto: Citroen C5 X7 2.2 HDI
Wysłany: 07-11-2008, 23:12   

Jeszcze dodatkowo jakis partacz to skladal. Jak mozna do Avanca dac zderzak przed liftowy? Pewnie naprawiane na sztuke i oby jak najtaniej. Rowniez odradzam
GALANT AVANCE EA5A'03 2.5 V6 24V
Xsara 1.4i

SĄ:
CITROEN C5 X7 2.2 HDI
Peugeot 308 2.0 HDI

miziek
[Usunięty]

Wysłany: 08-11-2008, 01:00   

cubus89, ba moja starsza miala volvo 440 z 92 roku i mialo na liczniku 90k km :) tez jezdzila glownie po miescie i tez odradzam tego gala kolizyjny jak nic ;p

cubus89
[Usunięty]

Wysłany: 08-11-2008, 09:33   

no wlasnie, przebieg moze ma oryginalny ale reszta nie trzyma sie kupy a takie auta jak mojej czy twojej mamy do rzadkosc:)

radexpol 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 08-11-2008, 11:30   

Dzwoniłem do właściciela. Samochód był faktycznie walnięty w przód, uderzenie w psa. Wymieniony zderzak i grill. Dostanę fotki to poproszę Was o ocenę. Ponoć nic innego nie było uszkodzone.

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 08-11-2008, 11:34   

Poproś go o fotkę podłużnic (da się ją zrobić) i najlepiej całej komory silnika Obcykamy czy bity nie był. Do tego poproś bo o wnętrze. Kierownica, dźwignia zmiany biegów, fotel kierowcy, i co również ważne pedały (szczególnie gaz i hamulec) Jak był kręcony to wszystko co wymieniem będzie nosić ślady przebiegu.

kizior555 
Mitsumaniak
---

Auto: Pajero 3.2 V68 2005 Dakar
Wysłany: 08-11-2008, 13:23   

radexpol napisał/a:
Kizior, daj znać jeśli będziesz miał jakies dodatkowe informacje.

Mam, ale nie mogę Ci wysłać PW. Masz zablokowane w profilu.
Generalnie gość sprowadza Gale, więc możę coś się uda znaleźć.
radexpol napisał/a:
mam dość krakowskich korków i po godzinie stania w nich mam skurcz lewej nogi :(

Wiem o czym mówisz... Z tego powodu wziąłem automat.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi