|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czesc misko maniaki :) |
Autor |
Wiadomość |
euroneq
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi colt 1,5 glxi '92
|
Wysłany: 10-11-2008, 09:34 Czesc misko maniaki :)
|
|
|
witam wszystkich mam male pytanko, pod koniec tygodnia bede wymienial przeguby, czy ktos ma moze jakis opis badz moglby w jakis sposob mi pomoc co dokladnie gdzie i jak ???? bylbym wdzieczny. pozdrawiam |
|
|
|
 |
malek
Nowy Forumowicz
Auto: mitsebishi colt 1.5 12 v 1992
|
Wysłany: 10-11-2008, 19:30
|
|
|
Na wieloklinie jest rowek sprawdz czy zawleczka sprerzynowa jest pasowna w tym rowku musi byc luzna jak ciasno wchdzi to wogule jej nie zakladaj znajdz odpowiednia.Smar z kompletu nowego przegubu wcisnij caly. Na polos zaluz nowa gome nie sciskaj jes paskami najpierw polacz nowy przegob z polosia zrob to recznie energicznie az poczujesz ze zawleczka zaskoczyla z przegobem dla kontroli montarzu prubuj tez recznie wyszarpywac przegob jesli nie wyjdzie to jest ok.Zaloz gome i zacisnij opaski montuj to co rozmontowales i biez sie za druga strone.GODZINA powinna starczyc na wymiane jednego przegobu.Zycze milej wymiany. |
_________________ maniek |
|
|
|
 |
euroneq
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi colt 1,5 glxi '92
|
Wysłany: 14-11-2008, 22:46 :)
|
|
|
hmm dopiero jutro bede to robil ... mam nadzieje ze Twoj opis mi pomoze, no i oczywiscie dzieki wielkie juz za checi... jutro dam znac co i jak POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
|
|