|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
filtr paliwa gdzie???? |
Autor |
Wiadomość |
kozuch2
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 Gdi LS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-11-2008, 13:17 filtr paliwa gdzie????
|
|
|
sorka koledzy ze zadaje te pytanie ale po przeglądnieciu kilkunastu stron dalej nie wiem gdzie znajduje sie filtr paliwa w mojej carismie,czy w baku czy pod bezpiecznikami.carisma 1.8 GDI 1998 rok.sam bym popatrzył lecz samochod pozyczyłem na kilka dni,
pozdrawiam |
|
|
|
 |
carisma115
Nowy Forumowicz
Auto: carisma
|
Wysłany: 10-11-2008, 16:03
|
|
|
filtr paliwa powinien znajdowac się pod maską z prawej strony pod bezpiecznikami:)) |
|
 |
bundy33 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-11-2008, 18:51
|
|
|
u mnie jest po maska po stronie kierowcy, tylko musisz miec takie male japonskie raczki zeby go wykrecic |
|
|
|
 |
dareckipl [Usunięty]
|
Wysłany: 12-11-2008, 20:33
|
|
|
czesc ostatnio wymienialem komplet filtrow ja mam z 97/98 carisme u ciebie bedzie tam gdzie u mnie obok przepustnicu po prawej stronie musisz zdjac kolnierz gumowy od filtra powietrza i powines juz go widziec |
|
|
|
 |
Marys42 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-11-2008, 18:05
|
|
|
Na pewno tam jest tylko zanim zaczniesz wymieniać, upewnij się czy masz dobry filtr.
Ja niestety kupiłem bardzo podobny i cała robota na marne ale wiem że nie taka straszna jest wymiana tego filtra. |
|
|
|
 |
LordSQN1 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|
|