Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
wskaznik poziomu lpg
Autor Wiadomość
Dawid1886 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.6 16V 96r
Wysłany: 23-11-2008, 23:31   wskaznik poziomu lpg

Witajcie mitsumaniaki

Moja Cari jest zagazowana ,holenderska instalacja aczkolwiek parownik i komputer polskie.zepsol sie wskaznik ilosci gazu ,dawniej jeszcze przed zakupem podobno wskazywalo w tym miejscu co wskaznik paliwa ,po przelaczeniu na gaz.bylem u gazownikow i nie wiedza dgzie lezy przyczyna.Czy moze mi ktos doradzic co moge zrobic by normalnie spogladac na ilosc paliwa a nie jezdzic na czuja?

adipaw
[Usunięty]

Wysłany: 24-11-2008, 12:07   

Słyszałem o takich bajerach ale nie widziałem na żywo nigdy czegoś takiego! wg. moich info to nie ma dokładnych czujników poziomu gazu (gaz mocno pływa i jest zwykły pływak w bańce od gazu). zobacz jak wygląda zawur gazu na butli i cyknij fotkę to ci powiem co to może być. A poza tematem to kto cir namówił na auto z holandi na gazie!!!!!??? przecież tam na gaz przerabiają najgorsze dusigrosze które robią duuuużżżooo kilometrów!!

leser
[Usunięty]

Wysłany: 24-11-2008, 12:46   

sam mam wskaźnik na desce odpowiadajacy za benzyne i za lpg,
zalezy na co jest przełączone to pokazuje,

jedź do dobrego gazownika,
niech do pływaka dorobi zewnetrzny wskaźnik,
tak jak to sie u nas robi i po kłopocie,

Odpowiedz do tematu