|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:38 |
[EAx 97-04] napalilem sie deczko, cena to nie pomyłka ? |
Autor |
Wiadomość |
sebus2000
Nowy Forumowicz also speedwaymaniack
Auto: Galant EA5W 6A13
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-11-2008, 19:40 [EAx 97-04] napalilem sie deczko, cena to nie pomyłka ?
|
|
|
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7119373
Co o nim myślicie ? W sumie nie przeszkadza mi, że to angol. Super + jest to, że ma sekwencje chyba dobrej firmy, ale jak założone
Zakochałem się w Galach jednak zielony jestem w temacie. Proszę pomóżcie czy za tą kase warto !! Dużo kapuchy nie mam |
_________________ POZDRAWIAM --->> SEBASTIAN |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 28-11-2008, 19:57
|
|
|
Cena nie jest pomyłką - dolicz jakieś 12 (po kosztach) na przekładkę i wyjdzie.....cena LHD bez kombinacji......
[ Dodano: 28-11-2008, 20:01 ]
PS. oczywiście piszę o "dzikiej" przekładce..... oficjalnie wydasz ok. 16 000 zł na same części układu kierowniczego (belka zawieszenia, przekładnia kierownicza, drążki, końcówki - czego wg polskiego prawa nie wolno Ci użyć z rozbiórkowego auta)
oj przepraszam - "goła" przekładnia w warszawskim ASO kosztuje 14400 zł brutto, więc w 16 000 na pewno się nie zmieścisz...... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
sebus2000
Nowy Forumowicz also speedwaymaniack
Auto: Galant EA5W 6A13
|
Wysłany: 30-11-2008, 22:09
|
|
|
Thanks Bartku za rzeczową odpowiedź Nigdy nie domyśliłbym się, że takie koszta są przekładki Jednak zadecydowałem, że pojadę oblukać egzemplarz co i jak więc gorąca prośba do Ciebie Bartek i do wszystkich - napiszcie plis na co zwracać uwagę, na jakie elementy najbardziej itp. Albo wklejcie mi linka jeśli taki temat już na forum był, a domniemam że był Bardzo proszę Z góry dziękuje.
POZDRAWIAM |
_________________ POZDRAWIAM --->> SEBASTIAN |
|
|
|
 |
gelon [Usunięty]
|
Wysłany: 01-12-2008, 17:30
|
|
|
jesli to angol to wjedz na kanal bo znajac zycie to pewnie zgnity od spodu,a naj bardziej to podzespoly drazki wachacze itd.
ale po co ci angol skoro i tak nim nie bedziesz sie mogl poruszac,chyba ze gdzies po wsiach maly lansik |
|
|
|
 |
|
|