|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kabelki z tyłu w drzwiach wewnatrz boczków od czego ?? |
Autor |
Wiadomość |
kawa89 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-12-2008, 19:29 Kabelki z tyłu w drzwiach wewnatrz boczków od czego ??
|
|
|
Witam . Mam pytanie. Czy wiecie może od czego są z tyłu kabelki w drzwiach w cari 1997 HB . Miałem je wewnatrz boczków tak jakby przygrzane/przylutowane do tej takiej mydelniczki od klimki co jest za uchwytem ;] nie wiem czy to tak fabryka zrobiła czy poprzedni właściciel. Moje podejrzenia padaja na elektryke szyb , albo radio w co watpie ;] jakies inne pomysly albo moze ktoś wie na pewno co to jest ;] kable sa cieniutkie max 3 mm średnicy , takie słomkowe o ile pamiętam ;] |
|
|
|
 |
MAłY
Forumowicz MAŁY
Auto: carisma 1.9 TD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 29 Mar 2007 Posty: 240 Skąd: Bierutów
|
Wysłany: 19-12-2008, 22:31
|
|
|
Jesli masz szyby z tyłu na korbkę to na bank od szyb el. Po prostu elektryke ciągnęli we wszystkich egzempalarzach, ale juz nie we wszystkich zakładali pełne wyposażenie. |
|
|
|
 |
|
|