|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:36 |
Galant E54A - prośba o opinie |
Autor |
Wiadomość |
jzl [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2008, 08:47
|
|
|
Siema,
tak czytam i czytam i trochę się zmartwiłem tymi ewentualnymi kosztami, ponieważ znalazłem takie cacko: http://otomoto.pl/mitsubi...y-C7271155.html Czy jest tu jakiś posiadacz tego modelu i mógłby napisać jak w praktyce wygląda eksploatacja takiego Galancika? |
|
|
|
 |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 05 Paź 2005 Posty: 2581 Skąd: POznań
|
Wysłany: 12-12-2008, 09:09
|
|
|
jzl, w tym temacie nie oceniamy aut Nie jesteś nowy na forum wiec powinieneś wiedzieć gdzie co i jak
BTW: Dla przywołania po porządku czerwona kreska za
zaraz wycinam i przenoszę od właściwego czyli do działu Chcę kupić Galanta! |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11149 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 12-12-2008, 17:30
|
|
|
Ogólnie jest ładny,tylko nadkole przy filtrze powietrza jest jakieś takieś...a może to światło tak pada? |
|
 |
gradio [Usunięty]
|
Wysłany: 14-12-2008, 18:35
|
|
|
Coś za bardzo mu się błyszczy lakier w komorze silnika, powinien by matowy. |
|
|
|
 |
mitsu_pl
Forumowicz

Auto: Subaru Forester
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Lip 2007 Posty: 1301 Skąd: Grajewo
|
Wysłany: 15-12-2008, 19:45
|
|
|
faktycznie z lewej strony przy kielichu widać jakby klepaną blache, tego nie powinno być, ale znowu przyglądając się przodowi auta nie widać, żeby cokolwiek było nie tak, wszystko idealnie spasowane... Jeżeli był robiony, to przynajmniej dokładnie. |
_________________ Subaru Forester SF FL - 2000r.
Subaru Forester SF - 1999r.
Subaru Outback BI - 2005r.
Mitsubishi Galant E88A 2.5 TT |
|
|
|
 |
Brzucho [Usunięty]
|
Wysłany: 22-12-2008, 12:03
|
|
|
Słuchaj jzl, zastanawiałem sie długo nad kupnem galanta E5x. I wpadło mi wlasnie w oczy to ogloszenie. Generalnie ze zdjęc wyglada ładnie (tych na otomoto). Długo rozmawiałem z chlopakiem ktory sprzedaje to własnie auto bo bylem juz prawie zdecydowany na kupno tego gala. Facet zszedl by z ceny do 8k. Mniej nieda rady bo blablabla...No, ale mysle ze jak w takim fajnym stanie to luz. Ma na wszystko ponoc faktury co robil w Polsce juz. Sprowadził ponoc auto dla siebie ale kupili z rodzicami jakas dzialke w lesie i potrzebuje terenowki bo szkoda tego auta, wiec musi sprzedac. . Z racji ze mieszkam we Wrocławiu a Łomża prawie 500km ode mnie to poprosiłem chlopaka o duzo wiecej zdjec, bo w ciemno jechal nie bede. W miare jak zaczalem dostawac kolejne zdjecia na maila, coraz bardziej bylem rozczarowany. Generalnie w komorze troche rdzy mozna przezyc, ale po prawej stronie ten kielich(jak dostalem dokladniejsze zdjecie) jest tragicznie zrobiony. Jak bym sobie w garazu cos srubokretem podlubal i tyle. Pomalowal pedzelkiem i za chwile farba zaczela pekac i sie luszczyc. Kolejna sprawa to to ze auto mi kilka wgniotkow na blachach, z tyłu gdzies sie oparło o słupek ponoc na parkingu, bo zderzak lekko wgnieciony, ale lakier caly. Wiec naprawde lekko. Poza tym napewno oprocz tego auto mialo jakiegos dzwona z tylu bo klapa jest lekko niespasowana i niema emblematow. Z przodu na zderzaku po prawej stronie ponizej halogenu tez jakas malutka obcierka, juz bedac w polsce. No najgorzej w srodku. Tyl tapicerka ok, natomiast przód ma przetarty dosc mocno prawy fotel. I ty rodzi się pytanie, czy rzeczywiscie auto ma taki przebieg, bo to raczej dosc dziwne. Na zdjęciu, ktore dostalem zadziergany ten fteol juz jest ale na omotomo jeszcze widac ze nie. Wiec gosc mozliwe ze jak poprosilem o fote, to sam szybko zaszyl zeby sie tak w oczy nei rzucalo ;/ Takze w maire jak dostawalem zdjęcia robilo sie coraz gorzej i w ostatecznym rozrachunku powidziałem , ze niema opcji na kupno. Zwlaszcza ze gosc nie chce zejsc nizej z ceny. Co prawda ma zrobiony juz rozrzac ponoc, ale mimo wszsytko....
Mam nadzieje ze Ci pomoglem w tym temacie
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|