|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Chooper 12-12-2008, 23:58 |
Naprawa elektrycznej anteny |
Autor |
Wiadomość |
Budrys
Forumowicz

Auto: Astra H
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-12-2008, 20:18 Naprawa elektrycznej anteny
|
|
|
Witam. Czy da się jakoś wyciągnąć samą antenę ? rozbierałem to ale nie wiem dalej jak ją wyciągnąć z aluminiowej rurki. Jutro bym to naprawił, ostatni element tak jakby za mocno wysuwał się i trzeba go "puknąć" w dół (wtedy luźno zaczyna chodzić) by się antena złożyła do końca (smarowania nie pomagają) Nowy temat bo na starym nikt nie odpowiada... |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 12-12-2008, 23:58
|
|
|
skoro na starym nikt nie odpowiada, to na nowym też nie będzie. czekaj na odpowiedź tam gdzie zadałeś, a nie zakładasz nowy temat. U mnie jak sie antena nie składała do końca blokując na najgrubszym segmencie, to pomogło obrócenie całego bata o ok 1/2 obrotu (widać minimalnie skrzywiony albo coś) i spokojnie sie chowa. |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
|
|