Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zyczenia Swiateczne
Autor Wiadomość
udi 
Forumowicz

Auto: GTO MR mk3
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 21-12-2008, 12:43   Zyczenia Swiateczne

Dla wszystkich Mitsumaniakow z okazji nadchodzocych swiat.Aby Mikolaj podrzucil Wam ladne stado konikow pod maske.Aby Wasze Miski nie stwarzaly zadnych problemow i zawsze wytwarzaly na Waszych twarzach usmiech :mrgreen: A po odpaleniu warczaly jak rasowe V6-tki.
Ja dzis swoim Miskiem mam do pokonania 1100km(do Polski,moze sie spodkamy na drodze) tak wiec bede mial czas na pociesznie sie nim.A w nastepnych dniach znow w ta i z powrotem(razem okolo 4tys km).Bede mial duzo czasu na zachwyty.I tego tez Wam zycze.Jak najwiecej usmiechu na twarzach podczas jazdy tym bilidem :p .

Pozdro z Lux

witek.w-wa 
Forumowicz

Auto: 3000GT VR4 Europa 2 gen.
Wysłany: 23-12-2008, 17:39   

a ja wlasnie na Swieta zrobilem sobie prezent.....:(
wjechalem wlasnie w dziure drogowa z woda......i stuka mi na wybojach przedni lewy amortyzator....nie zrobilem jeszcze ogledzin, ale juz miga mi lampka "sport" wiec chyba nie ma nadziei, ze to cos innego..... :evil:

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 24-12-2008, 09:21   

Witek - pojedz tam, wezwij policje, powiedz co sie stalo (ze niby wlasnie teraz wjechales i po kilku metrach zaczelo stukac). Niech spisza protokol i z tym do zarzadcy drog po odszkodowanie i pokrycie kosztow naprawy.

Odpowiedz do tematu