|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zyczenia Swiateczne |
Autor |
Wiadomość |
udi
Forumowicz

Auto: GTO MR mk3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 13 razy Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 233 Skąd: Lututow/Luxemburg
|
Wysłany: 21-12-2008, 12:43 Zyczenia Swiateczne
|
|
|
Dla wszystkich Mitsumaniakow z okazji nadchodzocych swiat.Aby Mikolaj podrzucil Wam ladne stado konikow pod maske.Aby Wasze Miski nie stwarzaly zadnych problemow i zawsze wytwarzaly na Waszych twarzach usmiech A po odpaleniu warczaly jak rasowe V6-tki.
Ja dzis swoim Miskiem mam do pokonania 1100km(do Polski,moze sie spodkamy na drodze) tak wiec bede mial czas na pociesznie sie nim.A w nastepnych dniach znow w ta i z powrotem(razem okolo 4tys km).Bede mial duzo czasu na zachwyty.I tego tez Wam zycze.Jak najwiecej usmiechu na twarzach podczas jazdy tym bilidem .
Pozdro z Lux |
|
|
|
 |
witek.w-wa
Forumowicz

Auto: 3000GT VR4 Europa 2 gen.
|
Wysłany: 23-12-2008, 17:39
|
|
|
a ja wlasnie na Swieta zrobilem sobie prezent.....:(
wjechalem wlasnie w dziure drogowa z woda......i stuka mi na wybojach przedni lewy amortyzator....nie zrobilem jeszcze ogledzin, ale juz miga mi lampka "sport" wiec chyba nie ma nadziei, ze to cos innego..... |
_________________ 3000GT VR4, Europa, 2 gen. 2001
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24319 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 24-12-2008, 09:21
|
|
|
Witek - pojedz tam, wezwij policje, powiedz co sie stalo (ze niby wlasnie teraz wjechales i po kilku metrach zaczelo stukac). Niech spisza protokol i z tym do zarzadcy drog po odszkodowanie i pokrycie kosztow naprawy. |
|
|
|
 |
|
|