|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jakie wybrać czujniki cofania ? |
Autor |
Wiadomość |
Uwex
The Hitman :-)

Auto: Lancer Sportback 1.8; Colt 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 3273 Skąd: okolice W-wia Śl.
|
Wysłany: 06-01-2009, 14:08 Jakie wybrać czujniki cofania ?
|
|
|
Witam . Mam pytanie jak w temacie . Mam zamiar założyć w Sportbacku takie czujniki . Autem czasem będzie też jeździć żona , więc wolę aby były . Jest tego multum na Allegro i innych sklepach internetowych . Auto nowe ,więc montaż w ASO ( oni za swoje z montażem wołają 750 zl .! ) , za sam montaż ok.200 zł . Tylko teraz które kupić ? Jestem gotowy wydać na nie te 200 , góra 300 zł . Ma ktoś jakieś doświadczenia ? Nie chcę wtopić w jakiś chiński szajs . Proszę o opinie i rady - najlepiej o konkretnych modelach . Pozdrawiam
[ Dodano: 09-01-2009, 18:56 ]
Kupię Valeo , albo z polskiej firmy , dają 2 lata gwarancji i są porządnie wykonane ( np. każdy czujnik można w razie czego wypiąć bez demontażu instalacji ; Valeo zresztą też ) . Te polskie z wyświetlaczem LCD ( www.exus.pl ) kosztują około 200 zł . Montaż w ASO około 230 zł . Jak już coś zamontuję , to napiszę . Pozdro
[ Dodano: 07-02-2009, 13:15 ]
Zamontowane czujniki Exus z wyświetlaczem LED za 125 zł . Montaż w ASO 200 zł .Wyświetlacz zamontowany na kokpicie przy lewym słupku - nie przeszkadza , specjalnie nie wystaje ( w sumie jest mały ) , a widoczność na wskazania dobra . Czujniki sprawują się dobrze - jestem zadowolony . |
|
|
|
 |
|
|