|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
światła |
Autor |
Wiadomość |
jorgen
Nowy Forumowicz
Auto: colt cz3 1.3 , subaru forester
|
Wysłany: 15-01-2009, 06:03 światła
|
|
|
Moje pytanie dotyczy świateł długich, mam wrażenie żę świecą bardzo nisko, próbowałem ustawić ale już skończyła się regulacja a światła dalej świecą jak halogeny tzn. oświetlają tuż przed autem. |
|
|
|
 |
Ali-En [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2009, 18:37
|
|
|
Niech Ci serwis ustawi. Nie musi byc ASO, wiekszosc okregowych stacji obslugi ma odpowiedni sprzet. |
|
|
|
 |
jorgen
Nowy Forumowicz
Auto: colt cz3 1.3 , subaru forester
|
Wysłany: 15-01-2009, 18:44
|
|
|
myśle że nie w tym problem bo ustawiłem najwyżej jak to możliwe, może jest to wina żarówek, jakie powinny być orginalnie? |
|
|
|
 |
Dzidas [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2009, 22:49
|
|
|
Zrób tak jak mówi kolega wyżej, mimo że regulowałaś sama możesz mieć źle ustawioną lampe i dlatego tak ci się dzieje |
|
|
|
 |
Ali-En [Usunięty]
|
Wysłany: 16-01-2009, 08:18
|
|
|
Dokladnie, sa dwie regulacje, calego reflektora ktorego samemu raczej nie da sie dobrze ustawic bez odpowiedniego sprzetu i regulacja z samochodu ktora jest po to aby uzywac jej przy zaladowanym samochodzie. |
|
|
|
 |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 512 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 16-01-2009, 09:28
|
|
|
... chyba że zmieniałeś ostatnio żarówki - wtedy sprawdź czy nie masz ich źle włożonych (krzywo). |
_________________ michalp
 |
|
|
|
 |
|
|