Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
demontarz tapicerki bocznej...
Autor Wiadomość
mr.bean 
Nowy Forumowicz

Auto: colt cz3 1.3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-01-2009, 22:54   demontarz tapicerki bocznej...

jakiś czas temu widziałem taki temat z fotkami jak zdemntować boczki w colcie, ale tego teraz nie widze co jest dość irytujące, jeżeli wiecie gdzie jest taki temat to naporawadzcie mnie chyba że coś mi się przewidziało...;p

Gorzkim
[Usunięty]

Wysłany: 26-01-2009, 10:30   

ja napomknalem o tym niedawno, ale raczej w kontekscie poszukiwania kabli: http://forum.mitsumaniaki...ic.php?t=29205. natomiast ktos w ktoryms z postow podal linka do instrukcji ze zdjeciami jak sciagac te boczki - generalnie sprawa jest dosc blaha, ja nie mialem wiekszych problemow. postaram sie znalezc za chwile i podac linka :lol:

oo wlasnie, ten "ktos" to byl Grasshopper, a michalp wrzucił to do FAQ - tu znajdziesz wszytko w tym temacie: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=23079

mr.bean 
Nowy Forumowicz

Auto: colt cz3 1.3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-01-2009, 19:27   

dzięki wielkie za pomoc, dokładnie tego tematu szukałem z boczkami i tym radiem :D .

Odpowiedz do tematu