|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Witam |
Autor |
Wiadomość |
Tomasz__D
Mitsumaniak Tomasz__D
Auto: Outek 2.4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-02-2009, 21:45 Witam
|
|
|
Jestem nowy na tym forum wiec nie wiem czy wypada ale CZY KTOS TUTAJ ZYJE I ZAGLADA? Mam Outka od m-ca i napisalem wiecej postow niz na tym forum od roku. Prosilem o przynaleznosc do Fora Opolskiego bo mialem nadzieje i nadal ja mam ze znajde tutaj fachowe porady "starych wyjadaczy". Tak wiec do dziela, czas rozruszac Opolszczyzne i dajmy znak ze Opolskie Forum tetni zyciem.Macie klopoty z Waszymi Miskami,macie z nimi problemy to dajcie wycisk klawiaturze i piszcie o tym.
Sorki troche sie nakrecilem
Pozdrawiam Wszystkich Mitsumaniakow Opolszczyzny
goral z Bielska-Bialej a obecny prawie Opolanin z Krasiejowa |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 13-02-2009, 22:30
|
|
|
Tomasz__D napisał/a: | Jestem nowy na tym forum wiec nie wiem czy wypada ale CZY KTOS TUTAJ ZYJE I ZAGLADA? Mam Outka od m-ca i napisalem wiecej postow niz na tym forum od roku. Prosilem o przynaleznosc do Fora Opolskiego bo mialem nadzieje i nadal ja mam ze znajde tutaj fachowe porady "starych wyjadaczy". Tak wiec do dziela, czas rozruszac Opolszczyzne i dajmy znak ze Opolskie Forum tetni zyciem.Macie klopoty z Waszymi Miskami,macie z nimi problemy to dajcie wycisk klawiaturze i piszcie o tym.
Sorki troche sie nakrecilem
Pozdrawiam Wszystkich Mitsumaniakow Opolszczyzny
goral z Bielska-Bialej a obecny prawie Opolanin z Krasiejowa |
Witaj w gronie MitsuManiaków. Goral pozdrawia gorala |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
Marti
Mitsumaniak

Auto: Yamaha FJR 1300, Kia Carens2.0
|
Wysłany: 14-02-2009, 12:17
|
|
|
Kol Tomasz__D pytania techniczne zadajemy w dziale technicznym dot. danego modelu lub w dziale warsztat. Fora regionalne dotyczą bardziej "życia regionalnego" którego póki co nie ma w naszym regionie. Czekam na dosyłkę wizytówek i dobrą prognozę pogody żeby zaproponować spot, będzie to w tedy szansa na rozruszanie naszego regionu o ile będą chętni do udziału w spotkaniach. |
|
 |
|
|