Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
sklep z czesciami
Autor Wiadomość
Cov
[Usunięty]

Wysłany: 16-02-2009, 20:42   sklep z czesciami

Witam

Pisze bo troche mi brakuje pomyslow w poszukiwaniu sklepu z czesciami do miska w bydgoszczy:(

Sypnelo mi sie kolo pasowe, no i jezdze od sklepu do sklepu, no i slysze tylko...

-niestety nie mamy.
-a orientacyjna cena?
-niestety nie wiemy.

wiec moze ktos moze zna jakies sklep z czesciami do miska, oczywiscie oprocz naszego ukochanego serwisu :lol:

dzieki i pozdr.
Jacek

Fragu 
Mitsumaniak
Łukasz

Auto: jest
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-02-2009, 21:04   

Intercars fordońska? Byłeś u nich?

FIESTA ST150

Cov
[Usunięty]

Wysłany: 16-02-2009, 21:09   

narazie odwiedzilem intercars, i hmm... "fota" czy jakos tak na nowotorunskiej obok konarzewskiego.

nie znam wiecej miejsc :?

sirroman 
Nowy Forumowicz

Auto: Mazda Xedos 6 2.0 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-02-2009, 15:00   

ludzie z mazdaspeed zapoatruja sie w czesci tutaj -> www.carspeed.pl - jest to sklep jednego z klubowiczow Mazdaspeed (nick Smirnoff). Ja ostatnio zamawialem czesci u niego czesci do swojej mazdy (zreszta juz nei pierwszy raz) i do fiata kolegi. Polecam tego goscia - moze bedzie w stanie pomoc w sprawie mitsu... W klubie MS ma juz wyrobiona marke :)

A ze sklepow w Bydgoszczy to moze jeszcze Arpol?

Cov
[Usunięty]

Wysłany: 26-02-2009, 22:18   

No dobra na zakonczenie tematu kilka szczegolow.

Po przejechaniu sporej ilosci kilometrow w poszukiwaniu tak upragnionego kola pasowego, dowiedzialem sie ze:

powodem dlaczego w zadnym sklepie nie mieli tego kola jest to (dowiedzialem sie w jednym ze sklepow po 20 min oczekiwania az panowie ze sklepu sprawdza) ze zamienniki nie sa produkowane, i owe kolo mozna dostac tylko w serwisie Mitsu. Tu podziekowania dla panow z JC Auto za sprawdzenie tego dla mnie :lol:

No i wkoncu wizyta w serwisie i... kola brak, moga sprowadzic, cena to jedyne 1260zl w zaleznosci od kursu euro :?

No coz to ostudzilo moje zapedy, wiec moja Cari hula teraz na uzywce, mam nadzieje ze troszke potrzyma :P

Pozdr. i dzieki za pomoc
Jacek

cavemann
[Usunięty]

Wysłany: 03-07-2009, 22:36   

ja kolego z używki wziąłem też cięzko było, jeszcze jest jeden sklep na toruńskiej i maja troche pojęcie o autach ,Toruńska 34 tel. 052 348 97 31

Odpowiedz do tematu