Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Chooper
10-01-2007, 22:00
Tani sklep
Autor Wiadomość
Simones
[Usunięty]

Wysłany: 25-06-2006, 22:07   Tani sklep

Przyszlo mi na mysl, ze moze kiedys komus sie przyda dobry tani sklep z artykulami RTV-AGD. Pod koniec ubieglego roku nasza stara pralka powiedziala ostatnie slowo i wyzionela "ducha". Jako, iz jak juz cos kupuje na przynajmniej kilka lat to lubie kupic cos dobrego (przyklad np. auto jakie ostatnio zakupilem :twisted: ) i zaczalem szukac jej nastepczyni. Do gustu przypadla mi Candy - dosc wysoki model jednak problemem okazala sie cena, a nawet jej dostepnosc. Nieco nizsze modele kosztowaly w szczecinskich media-markt i innych sklepach wiekszych i mniejszych ok 2300 PLN wiec zrozumiale ze tej, ktora sobie upatrzylem nawet nie bylo na stanie. Wtedy zdarzyl sie tzw. miracle i znalazlem wlasnie ten model za uwaga... 1750 PLN :shock: :shock: Nowa z gwarancja, no poprostu normalnie ze sklepu ( DOMAR ), tyle ze znajduje sie w Bydgoszczy, ale to nie koniec no bo przesylka itd., no wiec po krotkiej rozmowie telef. okazalo sie, ze dowoz na terenie calego kraju jest GRATIS, a jak bym chcial to jeszcze raty mi zalatwia :D Oczywiscie praleczka juz kilka miesiecy hula jak ta lala (przyjechala w ciagu 2 dni i jeszcze ja wniesli :D ). Znalazlem tez w tym sklepie te slabsze modele (oczywiscie jeszcze tansze) i jak obliczylem przebitka miedzy calym Szczecinem, a tym sklepem wynosila ok. 700-800 PLN na pralkach z tego przedzialu cenowego. Nie wiem jak jest w jeszcze innych miastach, ale jak juz zaznaczylem moze ktos skorzysta. W pracy juz kilka kolezanek wymienilo troche sprzetu w domu jak porownaly ceny i wszystkie zadowolone, wiec moze i Wam sie przyda.
P.S. To nie jest reklama, jedynie chec podzielenia sie ciekawym spostrzezeniem i pomocy klubowiczom!
Pozdro!

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-06-2006, 22:54   

kupiłem w Domarze kino domowe - po tych samych wyliczeniach :D

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 25-06-2006, 23:17   

przeciez sa portale ceneo, skapiec itp gdzie mozna sobie znalezdz cos taniego w prownaniu do innych sklepow i moze sie okazac ze jakas rzecz (konkretnie tv samsunga) znajdujaca sie na trzecim miejscu jako najczesciej kupowana w tym sklepie jest o 150zl drozsza od sklepu podanego w ceneo:
sklep domar: http://www.domar-bydgoszc...sung_WS-32Z409P
ceneo: http://www.ceneo.pl/categ...9&resPage=False

druga sprawa ze sklepy zeby sprzedac cos taniej musza sprzedac cos drozej dlatego najlepiej sobie cos szukac w portalach prownujacych ceny.

Odpowiedz do tematu