|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
PODZIEKOWANIA |
Autor |
Wiadomość |
MROZO
Nowy Forumowicz
Auto: SPACE WAGON 2.4 GDI 2000 R
|
Wysłany: 20-02-2009, 12:05 PODZIEKOWANIA
|
|
|
Witam,
chciałbym podziękować wszystkim za pomoc przy usuwaniu awarii mojego MSW,Bartkowi za cenne rady i poświęcony czas a w szczególności WARSZTATOWI CUDOTWÓRCY SEBASTIANA Z WAGOWA POD POZNANIEM,który naprawi jak się okazuje wszystko.!!!
P.S
MICHU BEZ CIEBIE TEZ BY SIĘ NIE UDAŁO:) |
_________________ MROZO |
|
|
|
 |
Jeremy79
Mitsumaniak
Auto: KIA Carnival 2.9 CRDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-02-2009, 11:30
|
|
|
@Mrozo
Możesz napisać co dolegało Twojemu Wagonowi?
Może kiedyś się przyda kolejne doświadczenie z naszymi Miśkami (oby nie było potrzeby) |
_________________ Space Wagon 2,4 GDI 99'
Galant Kombi Sport Edition 2,4 GDI 99'
Carisma Elegance 1,8 GDI 99',
Carisma GLS 1,8 96' |
|
|
|
 |
chariot
Nowy Forumowicz
Auto: SPACE WAGON 2.4GDI X3SZTUKI
|
Wysłany: 26-02-2009, 00:10
|
|
|
Mrozo ja rowniez przychylam sie do tej prosby, wiem ze pewno teraz sobie pomykasz swiom autkiem ale jesli znajdziesz chwilke opisz choc troszke co mu dolegało. pozdrowionka |
|
|
|
 |
MROZO
Nowy Forumowicz
Auto: SPACE WAGON 2.4 GDI 2000 R
|
Wysłany: 03-03-2009, 19:09
|
|
|
Witajcie,
swój przypadek opisałem dokładnie na forum, auto naprawione, przeszło przez nie 5 przepustnic, 16 wtrysków, pompka paliwa:) itd, ale śmiga, aczkolwiek wydaje mi się iż powyżej 3 tys obrotów za głośno...ale na razie nie mam na to pomysłu, i spalanie spadło o 4 litry!!!
pozdrawiam, jakby co- rmsolaria@wp.pl |
_________________ MROZO |
|
|
|
 |
|
|