|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ASO w Lublinie. |
Autor |
Wiadomość |
Arnold
Mitsumaniak Arnold

Auto: CARISMA 1,9 DI-D
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Sty 2009 Posty: 339 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: 20-02-2009, 18:46 ASO w Lublinie.
|
|
|
Panie i Panowie MM.
Jako, że nie jestem z Lublina a kawałek od Was mieszkam, to chciałbym poznać Wasze opinie na temat ASO na Nałęczowskiej (jeśli się pomyliłem, to poprawcie).
Dzwoniłem tam parę razy i muszę przyznać, że byłem miło zaskoczony jakością obsługi (a raczej podejściem do klienta).
Wy jesteście na miejscu i może podpowiecie czy są dobrzy "w te klock" czy tylko takie wrażenie sprawiają.
Bo gonić mi tyle kilosów, to też nie bardzo się uśmiecha. A chciałbym z kolei dbać jak najlepiej o swoją Cari.
Dzięki za podpowiedź i wszelkie sugestie. |
_________________ "Zero kompromisu w walce ze złem" |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 20-02-2009, 20:20
|
|
|
Moje autko bylo na Nałęczowskiej serwisowane do 135 000tys km, pozniej przenioslem servis do ASO Kielce
Ale wracajac tylko chwalic, nigdy sie nie zrazilem do tamtego serwisu, bardzo duzy pozytyw dla nich
Polecam:)
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Marino
Mitsumaniak żółte niepozorne

Auto: Colt CJ0 1.3 twenty
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 320 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: 20-02-2009, 22:09
|
|
|
Arnold napisał/a: | byłem miło zaskoczony jakością obsługi (a raczej podejściem do klienta) |
to prawda, mechanicy chętnie służą wiedzą teoretyczną i "naprawami " auta na telefon. Niestety mój misio nie miał okazji odwiedzić salonu z powodu zaporowych cen. Można śmiało dzwonić i opowiadać o bolączkach naszych aut, panowie kojarzą nasz klub i forum i zawsze chętnie pomogą. |
_________________ Pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 21-02-2009, 08:26
|
|
|
Arnold napisał/a: | chciałbym poznać Wasze opinie na temat ASO na Nałęczowskiej |
Zaufanie i dobra opinia jaką mam wobec ASO Lublin w znacznym stopniu przyczyniły się do tego że znowu kupiłem auto tej marki.
Jak dla mnie rewelacja. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Elektrownik [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2009, 13:16
|
|
|
Ja również skorzystałem z ich usług, podczas problemów z Abs-em. Mało tego powiedziałem, że jeżeli nie zostanę wpuszczony na warsztat to nie zostawię auta. Oczywiście zostałem zaproszony i mogłem obserwować jak chłopaki naprawiają Miśka za pomocą duuużego młotka oraz przecinaka ! Generalnie jestem zadowolony... tylko te ceny !!! Pozdrawiam!!! |
|
|
|
 |
|
|