Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
24-02-2007, 11:44
Opony a koleiny w Pajero
Autor Wiadomość
bekon
[Usunięty]

Wysłany: 27-06-2006, 21:31   Opony a koleiny w Pajero

Mam Pajero 6v 3000 i opony 265/75 i samochód fatalnie się prowadzi w koleinach. Powiedziano mi że węższe oponki pomogą. Ma ktoś jakieś doświadczenia? Podobno 235 albo 231 mogą pomóc.

drout
[Usunięty]

Wysłany: 28-06-2006, 12:05   

O widzę,że zdecydowałeś się wreszcie zalogować :P

Ja nie pomogę ale faktycznie strasznie się jeździ na tych twoich oponach po koleinach

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 28-06-2006, 12:45   

im ciensze tym tym lepiej, wszystko tez zalezy od "jakosci" zawieszenia.
ja w carismie na serii czulem koleiny przy szerokosci 205, na sportowym zawieszeniu juz mniej, natomiast w audi przy szerokosci 235 nie czuje kolein.

c24rny
[Usunięty]

Wysłany: 22-07-2006, 23:36   

na wezszych sie o wiele lepiej prowadzi. W kazdym razie kazda opona jest do czego innego. Na Twoim miejscu rozejrzalbym sie za jakimis ATkami takimi do 230/75 i powinno byc lepiej... ewentualnie pokombinuj z cisnieniem w obecnych oponkach...

Odpowiedz do tematu