|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kontrolka ABS |
Autor |
Wiadomość |
SeXy.KosA
Forumowicz
Auto: Galant 2000r 2.5 v6 Gaz Avance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-02-2013, 19:11 Kontrolka ABS
|
|
|
Drodzy mitsumianiacy potrzebuję porady zanim się zdecyduje odstawić gdzieś do mechanika swojej cari otóż dwa dni temu po przyjechaniu do domu i próby wjechania na mój parking na posesji na twardy grunt stwierdziłem że się zapadam po tych roztopach ale jakoś wyjechałem (już wprowadzenie kończę) i od tamtej pory dzieje się tak przekręcam na zapłon kontrolki się świecą po chwili CE gaśnie wspomniany ABS też i tak... gdy jadę do tyłu wszystko jest okej ale gdy zrobię do przodu parę metrów ABS się zapala i już nie gaśnie dlatego chciałbym zasięgnąć porad co może być przyczyną czy tak na prostą sprawę jakoś sam mogę sprawdzić jakieś bezpieczniki czujniki itp gdzie mam szukać dwóch lewych rąk nie mam także coś potrafię podziałać proszę o pomoc |
|
|
|
 |
scoratir
Forumowicz

Auto: Carisma II 1.6 99KM 99r
|
|
|
|
 |
SeXy.KosA
Forumowicz
Auto: Galant 2000r 2.5 v6 Gaz Avance
|
Wysłany: 04-02-2013, 23:31
|
|
|
Odkręciłem oby dwa z przodu ale upaćkane tam bardzo nie jest a te czujniki to są przykręcone śrubą nie wiem czy je wykręcić czy nie |
|
|
|
 |
|
|