|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] Chciałbym kupic eclipse 1g POMOCY |
Autor |
Wiadomość |
Janek89
Nowy Forumowicz
Auto: 1g
|
Wysłany: 01-03-2009, 18:31 [1G 90-94] Chciałbym kupic eclipse 1g POMOCY
|
|
|
Witam chciałbym kupic eclipse mam pytanie iel kosztuje zalozenie do niej gazu i jaki gaz założyc prosze o pomoc motor to 2.0 16 v bez turbo |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 01-03-2009, 19:19
|
|
|
Założenie gazu to około 3t. Sekwencja raczej tylko wchodzi w gre. Miksera nie polecam, choć sam mam nie sposób go dobzre wyregulować, albo pali 20/100 albo nie jeździ, dodatkowo przy mikserze mocno odczuwalny spadek mocy. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Janek89
Nowy Forumowicz
Auto: 1g
|
Wysłany: 01-03-2009, 20:13
|
|
|
a sekwencja to jaka |
|
|
|
 |
BgD [Usunięty]
|
Wysłany: 10-04-2009, 23:45
|
|
|
Jeśli jesteś zainteresowany 1g w bardzo dobrym stanie to mam osobę która zamierza wystawić miśka na dniach do sprzedania. Niestety cena to pewnie 9-10tys ze względu na jego stan i mały przebieg. |
|
|
|
 |
Gierap [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2009, 08:58
|
|
|
Janek89 napisał/a: | a sekwencja to jaka |
Żaden ze mnie znawca, ale trochę rozeznałem się już.
Po pierwsze to wadą każdej instalacji jest gazownik który ją zakłada, bo większość nie ma zielonego pojęcia jak się powinno to zrobić i jak wyregulować.
Co do komponentów sekwencji to bym polecał:
Elektronika: Stag 200, Stag 300, Stag 300 plus - zależnie od tego ile masz $$$ na to
Reduktor: EG 200kw Europeagas
Wtryskiwacze: Magic Jet
No i do tego solidna regulacja, pokrycie map, i powinno jeździć zadowalająco |
|
|
|
 |
|
|