|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Hak holowniczy |
Autor |
Wiadomość |
kecaj62
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 1,6 GLX
|
Wysłany: 04-03-2009, 21:42 [Cari 1.6] Hak holowniczy
|
|
|
Witam serdecznie
Niedawno założyłem hak do swojej Cari. Wykonałem to samodzielnie , podłączyłem wszystkie przewody do instalacji , oprócz światła przeciwmgielnego. Otóz moja Cari jest w wersji HB i światło przeciwmgielne ma w klapie. I tu moje pytanie , gdzie znajduje się jakaś ,,kostka" żeby podpiąć przewód od gniazda do lampy p-m. Nie chciałbym rozbierać niepotrzebnie połowy samochodu. Może któryś kolegów już to przerabiał i jest w stanie mi pomóc. Zgóry dziękuję za wszelkie sugestie. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1056 Skąd: się biorą dzieci ???
|
Wysłany: 04-03-2009, 23:37
|
|
|
Kostkę masz obok tylnego fotela po lewej stronie pod tapicerką - tam jest wpinana oryginalna przejściówka do haka . Co gdzie i dlaczego w tej kostce to nie pamiętam
Zobacz tu http://forum.mitsumaniaki...3&highlight=hak |
_________________ Luk Carisma Automat 1,8 GDI EXE
Mitsumaniaki QR-Code:

|
|
|
|
 |
kecaj62
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 1,6 GLX
|