|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Z32A 1.1] opony na lato |
Autor |
Wiadomość |
pati colt [Usunięty]
|
|
|
|
 |
MMC
Mitsumaniak
Auto: Lancer 1.8 + Smart
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 46 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 06-03-2009, 00:55
|
|
|
Ja w tym roku kupuję Yokohamy C-drive (niewielka rożnica ceny pomiędzy A i C), miałem już Yokohamy, Pirelli, Nokiany, Dunlopy, Michelin'y, Continental'e i na Yokohama'ch jeździło się najlepiej. Conti Premium Contact, które mam obecnie na letnich, dosyć szybko się zużyły, najdłuższą żywotność z moich doświadczeń mają Dunlopy. Nokiany jakościowo zbliżone do Yokohamy, tak więc wybór należy do Ciebie. Co do Toyo nie wypowiadam się bo nigdy nie miałem z nimi do czynienia.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gorzkim [Usunięty]
|
Wysłany: 06-03-2009, 18:29
|
|
|
a ja w tym sezonie spróbuje chyba tych TOYO PROXES - czytalem dobre opinie, choć podobno szybko się zużywają.
pozdrawiam! |
|
|
|
 |
pati colt [Usunięty]
|
Wysłany: 06-03-2009, 19:27
|
|
|
witam "krajana" miałem te oponki na przedzie i sprawowały się naprawde dobrze - niestety uległa zniszczeniu podczas wakacyjnych eskapad ( ach te kochane żony ) |
|
|
|
 |
|
|