|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
pomoc w wyborze sprzetu do dxz958rmc |
Autor |
Wiadomość |
p0gr0m
Forumowicz
Auto: colt CA0 4G92 93r. LPG
|
Wysłany: 11-03-2009, 17:16 pomoc w wyborze sprzetu do dxz958rmc
|
|
|
witam pewnie podobnych tematow bylo juz sporo , ale jako ze zyjemy w czasach kiedy sie wszystko zmienia z dnia na dzien, co raz wychodzi nowy sprzet itp. wiec chcialbym sie poradzic co musze kupic zeby sobie zrobic przyzwoite car audio , a zaznacze ze sie na tym kompletnie nie znam i bede polegal na waszej opinii.
jak narazie to mam tylko radio clariona dxz958rmc , no wlasnie ale co dalej.
wiem ze bede potrzebowal wzmacniacza , subufera, kabli itp.
wolalbym przy wyborze kierowac sie jakoscia muzyki , niz potega mocy(chociaz mam nadzieje ze pomozecie mi cos wybrac zeby stworzyc kompromis)
jezeli chodzi o koszty to nie jestem bogaczem i napewno nie kupie czegos za xxxxx $ , ale tak jak mowilem chcialbym jakiegos kompromisu pomiedzy , jakosc,moc,cena.
i tak na poczatek mysle ze na głośniki z 500 zl , subufer 500 , wzmacniacz 500.
jakbyscie mogli to pomozcie cos wybrac . interesuja mnie raczej Nowe rzeczy.
. i 2 pytanko co wogole jeszcze bedzie potrzebne oprocz suba, glosnikow, wzmaka zeby zbudowac sobie wlasnie dobre car audio , a samochodem bedzie mitsubishi colt 1.6 cao z 93 roku.
w tym momencie mam tylko głośniki 16x9 na tylnej polce hertza (niepamietam modelu ale dalem z pol roku temu 270 zl) i głośniki w przedniej desce rozdzielczej 11cm tez hertza za 150 zl. i rozumiem ze jesli chcialbym cos mocniejszego w aucie (wzmak i sub) to musze kupic cos innego.
wiem tez ze poza wzmakiem , subem i glosnikami trzeba jeszcze kupic inne rzeczy typu kable , maty do drzwi itp.
wiec jeszcze raz prosze o porady dla kompeltnego laika co kupic jakich firm(wzmak , sub, głośniki) i rzeczy typu kable itp, tak zeby najpierw wszystko kupic a potem montowac.
ps.powiedzmy ze do 2000 zl
myslalem moze nad glosnikami dwudroznymi odseparowanymi hertz hsk 165 za 600 zl lub cos w tej cenie powerbassa jak myslicie czy moze cos innego ? niewiem jaki wzmak do tego , i subufer myslalem o glosniku 25 cm powerbasa w zamknietej skrzyni . jak myslicie ? |
_________________ MITSUBISHI COLT 1.6 16V 4G92 + LPG |
|
|
|
 |
|
|