|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Witam! Interesuje mnie pewien samochód... |
Autor |
Wiadomość |
bizonv12
Nowy Forumowicz

Auto: Eclipse 1G GS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-03-2009, 11:00 Witam! Interesuje mnie pewien samochód...
|
|
|
Witam wszystkich Forumowiczów oraz posiadaczy Cacka 3000GT. Przybyłem z pytaniem o pewne auto które mnie zainteresowało, mianowicie te --->http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8038236 . Chciałbym się dowiedzieć czy znacie te autko i czy warto je kupić oraz czy to jest vr4? W opisie jest 286KM czyli TT ale sprzedający napisał, że jest to wersja FF i nie bardzo wiem co to oznacza. Prosiłbym Was o jakieś wskazówki.
Z góry dziękuję
[ Dodano: 17-03-2009, 11:03 ]
dam jeszcze raz linka, żeby można było wcisnąć ;] http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8038236
[ Dodano: 17-03-2009, 12:41 ]
Dodam tylko, że prosiłbym o szybką odpowiedź, gdyż jeśli autko jest warte zakupu to jestem skłonny nabyć ten egzemplarz, pozdrawiam |
_________________ only japanese machine |
|
|
|
 |
n3000
Mitsumaniak

Auto: 3000GT TT VR4, ECLIPSE SPYDER
Pomógł: 26 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 496 Skąd: Goleniów
|
Wysłany: 17-03-2009, 17:39
|
|
|
Witam, z tego co widzę to jest to wersja FF czyli z napędem na przednia oś i silnikiem wolnossącym 225 koni, konkretnie tego egzemplarza nie znam ale na bank nie jest to VR4. Po prostu kolejny właściciel który nie ma pojęcia jaką moc ma jego auto. |
|
|
|
 |
bizonv12
Nowy Forumowicz

Auto: Eclipse 1G GS
|
Wysłany: 17-03-2009, 19:36
|
|
|
już wszystko jasne dodzwoniłem sie do niego i powiedział mi że to jest wersja bez turbin i na fwd a moc opisaną w ogłoszeniu przepisał z dowodu rejestracyjnego, ale mowił ze wie ze nie ma takiej mocy jego misio. Podziękowałem temu Panu gdyż interesuje mnie wersja vr4.
Dzięki n3000 i pozdrawiam. |
_________________ only japanese machine |
|
|
|
 |
|
|