Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
16-10-2009, 18:56
[EAx 97-04] V6 z Warszawy
Autor Wiadomość
Szymon 
Nowy Forumowicz

Auto: Fabia
Wysłany: 18-03-2009, 16:09   [EAx 97-04] V6 z Warszawy

Witam, znalazłem Galanta, który teoretycznie spełnia moje wymagania: strona ogłoszenia .
Mam więc pytanie do wszystkich, którzy mogą pomóc mi w podjęciu decyzji w sprawie zakupu. Warto zainteresować się tym egzemplarzem czy od razu sobie odpuścić? Jeśli na podstawie zdjęć wydaje się Wam OK to może ktoś zna dobry warsztat w Warszawie lub okolicy, w którym sprawdzą go profesjonalnie? Warto jechać do autoryzowanej stacji Mitsubishi?
Z góry dzięki za pomoc.

Dman666 
Forumowicz

Auto: EA5W
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-03-2009, 16:17   Re: V6 z Warszawy

Szymon napisał/a:
Witam, znalazłem Galanta, który teoretycznie spełnia moje wymagania: strona ogłoszenia .
Mam więc pytanie do wszystkich, którzy mogą pomóc mi w podjęciu decyzji w sprawie zakupu. Warto zainteresować się tym egzemplarzem czy od razu sobie odpuścić? Jeśli na podstawie zdjęć wydaje się Wam OK to może ktoś zna dobry warsztat w Warszawie lub okolicy, w którym sprawdzą go profesjonalnie? Warto jechać do autoryzowanej stacji Mitsubishi?
Z góry dzięki za pomoc.

Zerknij w historie-pytalem juz o ten egzemplarz. W skrocie: poodklejane listwy drzwiowe, zderzak poobcierany, blotnik ze zderzakiem zle spasowany, skora na fotelu kierowcy jakby miala duzo wiecej niz w ogloszeniu, tablica z przodu po malym "buum", tapicerka w bagazniku lekko zmielona. Aha i te "ksenony" to tez niezly "chuit matetindody" ;) )) Jutro prawdopododbnie podjade tam z ciekawosci i zrobie ogledziny z fotkami.

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 18-03-2009, 21:12   

No i wszystko jasne.....ja już nie mam nic do dodania....poza tym że w oryginalnym dywanie po stronie kierowcy jest dziura......zrobiona butem.....więc na 100% ma nalatane ponad 200000......

Dman666 
Forumowicz

Wysłany: 19-03-2009, 13:18   

Zgodnie z obietnica wrzucam krotka galerie nt Gala z Modlinskiej w DC (kto wie co to Modlinska to nie tlumacze. Kto nie wie, to w duzym skrocie zaglebie metaloplastyki w DC).

Pojechalem z kolegami zeby go obejrzec raczej dla wprawki w szukaniu Gala niz zeby go kupic (szukam auta jak w SIG'u i teoretycznie to tutaj pasuje ;-) ale nie uprzedzajmy faktów).

Auto widoczne juz z ulicy. Po wstepnych ogledzinach potwierdzila sie wiekszosc uwag ze zdjeć zamieszczonych w ogloszeniu.

Auto w tak oplakanym stanie, ze odpuscilem sobie sprawdzanie ile z mechanizmow elektrycznych i elektronicznych nie dziala nie wspominajac o zagladaniu pod maske (tego ostatniego zaluje-przydaloby sie rzucic okiem). Ale uwierzcie, ze parch byl w takim stanie, ze w kwadrans sie zawinelismy. W miedzyczasie jeszcze 2 kolesi podjechalo zeby macac tego gala i nawet chwile pogadalismy z nimi (mlode chlopaki). Ogolnie padaka. Wlasciciel nie mial oporow zeby podac VIN (na fotkach) i nawet cos wspominal o tym zeby wczesniej dzwonic jakby ktos chcial ogladac bo niby "ruch jest" ;) . Niby w ogloszeniu ma alufelgi ale opony wygladaly jakby staly na nim od 2 lat choc to moze moje uprzedzenie.

Wiekszosc uwag jest na fotkach a od siebie dodam, ze auto walone z kazdej strony (chyba tyko dach jest caly). Lakier niby 2002 a wyglada jakby byl niefabryczny (zmatowialy i bez polysku). Z uwagi na deszcz ciezko bylo ocenic gdzie byl szpachlowany a bylo duze prawdopododbiensto ze byl sadzac po zgrubnych ogledzinach kogos kto zna sie slabo na naprawach czyli moich ;-) - krople skutecznie maskowaly ew. naprawy .

Sznurek do szotow:
http://picasaweb.google.com/Dm4n666/Modlinska#

Aha, sprawdzcie prosze VIN i powiedzcie to tam jest napisane! ;)

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Pomogła: 150 razy
Wysłany: 19-03-2009, 14:19   

Jak tak można było zdewastować? a co do roku to VI-2002.
Renata
EA5W

Bartek 
Mitsumaniak
friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Wysłany: 19-03-2009, 14:47   

Komuś się czwórka z jedynką zamieniły w przebiegu ;) ..... ale piękny dawca organów dla VR-4....

Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 :twisted: sprzedany :(

nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin

Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera

Magdalena 
Nowy Forumowicz

Auto: Foresta
Wysłany: 19-03-2009, 15:20   

Pisze Forest_Taft

Ała....aż boli.......bardzo nieumiejętnie naprawiany.....Super foty. Dla mnie mówią wszystko. Dostał na 100% w: Lewy przedni róg i lewy tylny.....co do reszty to nie mam pewności.....ciekawe ile śladów zostawia....

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 19-03-2009, 15:29   

Niestety to nie jedyny przykład w którym 4 pomyliła się komuś z 1 na początku :twisted:

Szymon 
Nowy Forumowicz

Auto: Fabia
Wysłany: 19-03-2009, 16:35   

Wielkie dzięki za ostrzeżenie. Całe szczęście że jest takie forum, chociaż w tym przypadku to pewnie i ja, zupełny laik, nie dał bym się nabrać po oględzinach na miejscu. Mam nadzieję, że znajdę coś fajniejszego. Chciał bym kupić auto do maja i jak nie znajdę do tego czasu fajnego Galanta to może zdecyduje się np. na Mazde 626.

Dman666 
Forumowicz

Wysłany: 19-03-2009, 16:40   

Szymon napisał/a:
Wielkie dzięki za ostrzeżenie.

Nie ma sprawy. Po prostu sam bylem ciekaw i moglem to dzisiaj zalatwic.
Co prawda jestem tu od niedawna lecz widze, ze mozna liczyc na pomoc innych-pomyslalem, ze moja wizyta moze byc pomocna bo za chwile moge sam potrzebowac ogledzin w jakiejs innej lokalizacji i wtedy mam nadzieje ktos mnie wesprze (a widze, ze takie dobrosasiedzkie historie tutaj sie zdarzaja). ;-)

maju_fci 
Nowy Forumowicz

Auto: opel astra
Wysłany: 19-03-2009, 18:52   

na usta cisnął mi się same bluzgi! cholera jak można tak zniszczyć Galanta ;/

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi