Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:56 |
[EAx 97-04] V6 z Warszawy |
Autor |
Wiadomość |
Szymon
Nowy Forumowicz
Auto: Fabia
|
Wysłany: 18-03-2009, 16:09 [EAx 97-04] V6 z Warszawy
|
|
|
Witam, znalazłem Galanta, który teoretycznie spełnia moje wymagania: strona ogłoszenia .
Mam więc pytanie do wszystkich, którzy mogą pomóc mi w podjęciu decyzji w sprawie zakupu. Warto zainteresować się tym egzemplarzem czy od razu sobie odpuścić? Jeśli na podstawie zdjęć wydaje się Wam OK to może ktoś zna dobry warsztat w Warszawie lub okolicy, w którym sprawdzą go profesjonalnie? Warto jechać do autoryzowanej stacji Mitsubishi?
Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
|
 |
Dman666
Forumowicz
Auto: EA5W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-03-2009, 16:17 Re: V6 z Warszawy
|
|
|
Szymon napisał/a: | Witam, znalazłem Galanta, który teoretycznie spełnia moje wymagania: strona ogłoszenia .
Mam więc pytanie do wszystkich, którzy mogą pomóc mi w podjęciu decyzji w sprawie zakupu. Warto zainteresować się tym egzemplarzem czy od razu sobie odpuścić? Jeśli na podstawie zdjęć wydaje się Wam OK to może ktoś zna dobry warsztat w Warszawie lub okolicy, w którym sprawdzą go profesjonalnie? Warto jechać do autoryzowanej stacji Mitsubishi?
Z góry dzięki za pomoc. |
Zerknij w historie-pytalem juz o ten egzemplarz. W skrocie: poodklejane listwy drzwiowe, zderzak poobcierany, blotnik ze zderzakiem zle spasowany, skora na fotelu kierowcy jakby miala duzo wiecej niz w ogloszeniu, tablica z przodu po malym "buum", tapicerka w bagazniku lekko zmielona. Aha i te "ksenony" to tez niezly "chuit matetindody" )) Jutro prawdopododbnie podjade tam z ciekawosci i zrobie ogledziny z fotkami. |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 18-03-2009, 21:12
|
|
|
No i wszystko jasne.....ja już nie mam nic do dodania....poza tym że w oryginalnym dywanie po stronie kierowcy jest dziura......zrobiona butem.....więc na 100% ma nalatane ponad 200000...... |
|
|
|
 |
Dman666
Forumowicz
|
Wysłany: 19-03-2009, 13:18
|
|
|
Zgodnie z obietnica wrzucam krotka galerie nt Gala z Modlinskiej w DC (kto wie co to Modlinska to nie tlumacze. Kto nie wie, to w duzym skrocie zaglebie metaloplastyki w DC).
Pojechalem z kolegami zeby go obejrzec raczej dla wprawki w szukaniu Gala niz zeby go kupic (szukam auta jak w SIG'u i teoretycznie to tutaj pasuje ale nie uprzedzajmy faktów).
Auto widoczne juz z ulicy. Po wstepnych ogledzinach potwierdzila sie wiekszosc uwag ze zdjeć zamieszczonych w ogloszeniu.
Auto w tak oplakanym stanie, ze odpuscilem sobie sprawdzanie ile z mechanizmow elektrycznych i elektronicznych nie dziala nie wspominajac o zagladaniu pod maske (tego ostatniego zaluje-przydaloby sie rzucic okiem). Ale uwierzcie, ze parch byl w takim stanie, ze w kwadrans sie zawinelismy. W miedzyczasie jeszcze 2 kolesi podjechalo zeby macac tego gala i nawet chwile pogadalismy z nimi (mlode chlopaki). Ogolnie padaka. Wlasciciel nie mial oporow zeby podac VIN (na fotkach) i nawet cos wspominal o tym zeby wczesniej dzwonic jakby ktos chcial ogladac bo niby "ruch jest" . Niby w ogloszeniu ma alufelgi ale opony wygladaly jakby staly na nim od 2 lat choc to moze moje uprzedzenie.
Wiekszosc uwag jest na fotkach a od siebie dodam, ze auto walone z kazdej strony (chyba tyko dach jest caly). Lakier niby 2002 a wyglada jakby byl niefabryczny (zmatowialy i bez polysku). Z uwagi na deszcz ciezko bylo ocenic gdzie byl szpachlowany a bylo duze prawdopododbiensto ze byl sadzac po zgrubnych ogledzinach kogos kto zna sie slabo na naprawach czyli moich - krople skutecznie maskowaly ew. naprawy .
Sznurek do szotow:
http://picasaweb.google.com/Dm4n666/Modlinska#
Aha, sprawdzcie prosze VIN i powiedzcie to tam jest napisane! |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 19-03-2009, 14:19
|
|
|
Jak tak można było zdewastować? a co do roku to VI-2002. |
EA5W

|
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 19-03-2009, 14:47
|
|
|
Komuś się czwórka z jedynką zamieniły w przebiegu ..... ale piękny dawca organów dla VR-4.... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Magdalena
Nowy Forumowicz
Auto: Foresta
|
Wysłany: 19-03-2009, 15:20
|
|
|
Pisze Forest_Taft
Ała....aż boli.......bardzo nieumiejętnie naprawiany.....Super foty. Dla mnie mówią wszystko. Dostał na 100% w: Lewy przedni róg i lewy tylny.....co do reszty to nie mam pewności.....ciekawe ile śladów zostawia.... |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14375 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 19-03-2009, 15:29
|
|
|
Niestety to nie jedyny przykład w którym 4 pomyliła się komuś z 1 na początku |
|
|
|
 |
Szymon
Nowy Forumowicz
Auto: Fabia
|
Wysłany: 19-03-2009, 16:35
|
|
|
Wielkie dzięki za ostrzeżenie. Całe szczęście że jest takie forum, chociaż w tym przypadku to pewnie i ja, zupełny laik, nie dał bym się nabrać po oględzinach na miejscu. Mam nadzieję, że znajdę coś fajniejszego. Chciał bym kupić auto do maja i jak nie znajdę do tego czasu fajnego Galanta to może zdecyduje się np. na Mazde 626. |
|
|
|
 |
Dman666
Forumowicz
|
Wysłany: 19-03-2009, 16:40
|
|
|
Szymon napisał/a: | Wielkie dzięki za ostrzeżenie. |
Nie ma sprawy. Po prostu sam bylem ciekaw i moglem to dzisiaj zalatwic.
Co prawda jestem tu od niedawna lecz widze, ze mozna liczyc na pomoc innych-pomyslalem, ze moja wizyta moze byc pomocna bo za chwile moge sam potrzebowac ogledzin w jakiejs innej lokalizacji i wtedy mam nadzieje ktos mnie wesprze (a widze, ze takie dobrosasiedzkie historie tutaj sie zdarzaja). |
|
|
|
 |
maju_fci
Nowy Forumowicz
Auto: opel astra
|
Wysłany: 19-03-2009, 18:52
|
|