|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: karolgt 25-03-2009, 01:06 |
radio REDSTAR |
Autor |
Wiadomość |
tttwm
Mitsumaniak Niepoważny
Auto: CA4A 1.6 16V 1993 r. GLXI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2009 Posty: 352 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 21-03-2009, 15:59 radio REDSTAR
|
|
|
Witam misiomaniaki
W pierwszym zdaniu przeproszę za to że piszę tutaj, ale nigdzie, na żadnym z forów nie mogę znaleźć pomocy.
Kupiłem miesiąc temu miśka CA0, poprzedni właściciel zostawił mi radio REDSTAR. Próbowałem na wszystkie sposoby znane mi z innych "radiów" i nie mogę ustawić stacji.
Płyty działają, nawet radio odbiera, ale tylko ustawioną stację.
Nie podaję modelu radia bo zależy mi na radzie jak to można zrobić. Od razu mówię że mam pokrętełko (nie jest to głośniej ciszej) ale obracanie nic nie robi. Naciskanie strzałek >> (next) nie powoduje zmiany częstotliwości.
Radio gra spoko i nie chcę zmienić go z tak błachego powodu, a do poprzedniego właściciela nie mam kontaktu. Na maile nie odpisuje. |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 25-03-2009, 01:05, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
polbo
Mitsumaniak Karpik egzotyczny :)

Auto: Colt CJ1A 1.3 ['96]
|
Wysłany: 21-03-2009, 17:00
|
|
|
Dlaczego nie podasz modelu? Byc moze uda sie znalezc instrukcje. Ewentualnie zrob zdjecie panelu. |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 25-03-2009, 01:05
|