|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Poszukiwany 4ty do ... VR4 |
Autor |
Wiadomość |
PLPynton [Usunięty]
|
Wysłany: 30-03-2009, 22:31 Poszukiwany 4ty do ... VR4
|
|
|
Witam,
Na wstepie wytlumacze o co chodzi. Nie jest to ogloszenie komercyjne, zeby nie bylo nastepnych aktow zazdrosci! Czysta przysluga za przysluge.
Zakupuje wlasnie kolejna partje VR4. Tak glupio wyszlo ze bede mial 1 spot w kontenerze wolny, miejsca wystarczy na sedan lub kombi VR4.
Jesli ktos chce sie dopisac ze swoim przyszlym nabytkiem, prosze bardzo. Co to da? no coz oszczednosc dla Ciebie rzedu 3tys PLN, moja szybkosc, kontakty ect. ale wszystko zalatwiasz sam, sam dzwonisz i piszesz itp. ja pomoge ulokowac to w kontenerze i szybko i sprawnie wyslac- za to nie pobieram zadnej prowizji a Ty masz taniej.
Oczekiwany czas odplywu kontenerow to 1-2 tydzien czerwca, wiec margines czasowy na poszukiwania jest, poki co moje takze w trakcie. Miejsce wyplywu to Nagoya, ladujemy Gdansk lub ostatecznie Gdynia, mozna tez ladowac w niemczech ale musze o tym wiedziec na 3 tygodnie przed odplynieciem aby bylo wiadomo do ktorego auto zaladowac
Papiery celne, odbior itp zainteresowany robi sam, oplaty celne tez sam itp. Dodatkowo moge pomoc tylko przy poszukiwaniach, ew. agent znajdzie cos odpowiedniego na gieldzie.
Zainteresowany winien posiadac gotowke na 75% wartosci operacji przed rozpoczeciem poszukiwan, reszte MUSI posiadac przed odbiorem zeby nie zamrazac mi kontenerow w porcie- to samo tyczy sie sytuacji gdy zainteresowany zakupi sobie autko na czesci a nie do rejestracji, w tym przypadku prosze szeroko zapoznac sie z wymaganiami stawianymi przez UC w takim przypadku.
Tylko powazne oferty prosze, zadnego gdybania, biadolenia ect.
ZMIANY: Czas do podjecia decyzji: 14 kwietnia br. Auto musi byc postawione u mojego exportera ew. Nagoya i okolice do 15 maja br. (miesiac na poszukiwania i dowozke) i natychmiast maja byc robione badania i certyfikat. |
Ostatnio zmieniony przez PLPynton 03-04-2009, 20:28, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
swinks_UK
Mitsumaniak

Auto: Lancer Evo 8 FQ300
Kraj/Country: UK
Pomógł: 91 razy Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 4469 Skąd: Bourne, Lincolnshire
|
Wysłany: 31-03-2009, 10:55
|
|
|
Ze względu na charakter postu, proszę o kontakt z Robertem na PW!!!!
Odpowiedzi tutaj na forum będą usuwane! |
_________________ swinks
ex-Galant EA3A (2.4 GDI)
ex-Galant EC5A (VR4 Type-S) - moc 340 HP oraz moment 443 Nm
Historia moich Misiów
Lancer Evo 8 FQ300 - 408 HP oraz moment 510 Nm |
|
|
|
 |
PLPynton [Usunięty]
|
Wysłany: 15-04-2009, 10:35
|
|
|
aktualnie projekt nieaktualny, zapchalem ten wolny slot moim nowym ukochanym manualem 2001 rok w sedanie 70k przebiegu, ale jestem dumny, drogo ale warto bylo |
|
|
|
 |
swinks_UK
Mitsumaniak

Auto: Lancer Evo 8 FQ300
Kraj/Country: UK
Pomógł: 91 razy Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 4469 Skąd: Bourne, Lincolnshire
|
Wysłany: 15-04-2009, 14:32
|
|
|
To co Robert, poliftowego manuala i to w sedanie kisisz dla siebie??
Graaatulacje. Szczerze zazdroszczę! |
_________________ swinks
ex-Galant EA3A (2.4 GDI)
ex-Galant EC5A (VR4 Type-S) - moc 340 HP oraz moment 443 Nm
Historia moich Misiów
Lancer Evo 8 FQ300 - 408 HP oraz moment 510 Nm |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 15-04-2009, 14:40
|
|
|
Ano gratki - taki manual musi fajnie zapodawać - automat nie jest wolny, na codzienne jeżdżenie nie brałbym manuala, ale jak przyjdzie czas na drugiego VR w rodzinie, będzie w manualu ....(plany '10-'11 - najpierw będzie drugi Wagon z niespodzianką pod maską) |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
PLPynton [Usunięty]
|
Wysłany: 15-04-2009, 16:01
|
|
|
Dzieki przyjaciele, zapodam fotki pozniej. na razie czasu malo... oj
jak znam Bartka to wszczepi znowu niezly motyw i bedziemy widziec cos w stylu Wagon VR4, hmm |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 1242 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 15-04-2009, 16:07
|
|
|
Bartek napisał/a: | Ano gratki - taki manual musi fajnie zapodawać - automat nie jest wolny, na codzienne jeżdżenie nie brałbym manuala, ale jak przyjdzie czas na drugiego VR w rodzinie, będzie w manualu ....(plany '10-'11 - najpierw będzie drugi Wagon z niespodzianką pod maską) |
No ladnie. A co z zabytkiem? Jemu tez się należy |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
tommyc1
Mitsumaniak
Auto: Saab 9-3 TTiD kombi
|
Wysłany: 27-05-2009, 14:01
|
|
|
Ja tez chce!
A tak powaznie, zona dala mi zielone swiatlo na legnuma, pod warunkiem ze bedzie drugi galant w rodzinie dla niej , wiec jak sytuacja finansowa pozwoli , w przyszlym roku bede sie kontaktowal z Toba, PLPynton, z prosba o pomoc w sprawie...;)
A narazie bede sledzil watki w tym dziale |
|
|
|
 |
|
|