Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1G 90-94] Problem z przegubem zewnętrznym!
Autor Wiadomość
Bruno 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Eclipse G1 rok 93
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 07-04-2009, 20:55   [1G 90-94] Problem z przegubem zewnętrznym!

Nie moge dostać przegubu zewnętrznego który by pasował, kupiłem już 3 różne, każdy innej firmy i nie pasują (Pascal, NKT, i jakiś włoski). Ilość zębów się zgadza ale średnica wewnętrzna przegubu jest inna jak i same zęby. Ma ktoś może dokładne wymiary przegubu, jego średnice wew. i długość całkowitą, ja swój złożyłem.
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 13-04-2009, 23:56, w całości zmieniany 1 raz  

rutek88
[Usunięty]

Wysłany: 09-04-2009, 22:36   

WITAM!

Jeśli się nie mylę to ma być 31. Ale nie pamiętam na 100%. Napewno pasuje od Galanta ten który ma największą liczbę frezów.

Odpowiedz do tematu